Winnaar van mijn gave pakketje..

Weet je nog? Dat ik 28 werd? Een give-away op mijn blog plaatste? : )

Ja het heeft even wat langer geduurd die trekking van de winnaar.. Iets met laat thuis zijn en geen daglicht dus geen foto’s kunnen maken..
(null)
Maar ik heb dan eindelijk tijd gevonden (en daglicht) om een winnaar te trekken uit alle namen. Bedankt dat jullie allemaal mee deden : ) Ik vat het maar op als een complimentje.. (Dat ik smaak heb) Dat jullie mijn samengestelde pakketje leuk vonden.

(null)
Nou…

Naar wie ga ik dit mooie pakketje sturen?!
(null)
Sas van I live for my dreams. Gefeli! Jij bent de winnaar : ) Ik stuur je een berichtje voor je adres. Lieve lezers die niet gewonnen hebben.. Sorry, er kon er maar 1 winnen natuurlijk maar toch wil ik jullie erg bedanken voor de felicitaties en het lezen van mijn blog. Dat waardeer ik enorm! ENORM!

15 reacties op “Winnaar van mijn gave pakketje..”

  1. Whoooop whoop! Ik heb gewoon gewonnen! Ik zit echt te stuiteren achter m’n laptop! Kwam een beetje chago thuis omdat ik in mijn weekje vakantie ineens 2 cursus dagen heb.. en toen dit bericht, maakte mijn avond weer goed<3333 Top!

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top