22 In Zo sammie

Winter ellende.

winter sneeuw

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik ben zoooooooooo klaar voor de lente en zomer. Ik kan echt niet wachten tot de winter ons verlaten heeft. Ik zou hem het liefst een schop na willen geven, zoveel kou en sneeuw was niet de afspraak ; )

Nu weet ik dat winter liefhebbers dit niet met mij eens zijn, maar ik vond deze winter veel erger dan vorig jaar. Er is meer sneeuw gevallen, het was kouder en ik moest vaker krabben. Het is me allemaal niet bevallen kan ik zeggen. Mijn handen vonden het ook niet tof dat krabben. Ik heb nog nooit zoveel mijn handen ingesmeerd!

Over smeren gesproken, ik heb zelfs bijna iedere avond mezelf in een dikke laag body crème gezet. Het meisje zonder potjes en crèmes is nu verslaafd. Mijn arme huidje werd zo droog en jeukte continu van de kou. Arme ik. Stoute winter.

Ik weet ook niet of het aan de leeftijd ligt ; ) of gewoon aan mijzelf, maar ik had het de afgelopen weken heel vaak koud. Het was zelfs zo erg dat ik mijn eva kostuum inruilde voor een pyjama om de nacht door te komen. Dat is dus niks voor mij! Tommy vond het ook niks, zo’n stoffe pyjama broek om tegen aan te kruipen, zei iedere nacht dat ik een watje was. Mijn standaard antwoord stoer en bitchy: I do not give a shit, met daar achteraan als een echt meisje: Ik heb het zoooohooooo koud. Snik. Hou me vast, maak me warm! Zout op met je koude handen!

Omdat al deze ellende nog vers in mijn geheugen zit en ik voorbereid wil zijn voor de volgende winter (hopelijk pas volgend jaar) heb ik een anti kou wishlist gemaakt. I kid you not. Check ook mijn prachtige knip en plak werk ; )

winter ellendeDertien paar kniesokken van de sokkenmarkt, geen koude voeten en enkels meer voor mij! Een nachthemd van your look for less voor koude nachten in bed. Handschoenen om mij tegen de kou te beschermen tot aan mijn ellebogen. 5 pallets vol handcrème. Ik neem het zekere voor het onzekere ; ) Een stoere handige Porsche ijskrabber. Een muts voor een warm hoofd en warme oren! Sexy pantoffels van Radbag voor warme voeten om het af te maken.

Als ik het dan nog koud heb verhuis ik mijn kussen en dekbed naar de zonnebank.

*Bron sneeuw foto. Stock foto van pixabay.com

 • marije
  februari 20, 2017 at 7:35 am

  Hahaha .. die collage. Super leuk. Gewoon zo’n spray voor bevroren ruiten kopen. Werkt ideaal.

 • Nancy
  februari 20, 2017 at 9:52 am

  Hahahaha, wat grappig! Ja ik ben er ook zo klaar mee! Gisteren was de carnavalsoptocht bij ons in t dorp en ik heb een uur staan blauwbekken! Daarna heb ik t de rest van de avond ijskoud gehad. Met uitzondering van die fijne opvliegers zo nu en dan…….

  • zosammie
   februari 20, 2017 at 11:53 am

   Gisteren al? Bij ons is het volgende week pas carnaval incl optocht.

 • Esmee
  februari 20, 2017 at 10:56 am

  Hahaha ik kan me hier helemaal in vinden… doe mij ook maar een set Hobbit-pantoffels. Ik ben heel, HEEL erg klaar voor de lente/zomer!

 • HuizeHaaknaald
  februari 20, 2017 at 11:47 am

  Ik heb niet het idee dat het hier zo vreselijk koud is geweest en dat het meer gesneeuwd heeft dan vorig jaar. Maar ik woon dan ook aan de andere kant van het land. Op dit moment regent het hier en dat vind ik niet grappig. Ook ik ben klaar voor de lente!!

 • Amy
  februari 20, 2017 at 12:12 pm

  Haha, wat een geweldige actiefoto die rechtsboven 😉 Bij het tankstation heb je anti vries sprays… werkt perfect voor de voorruit!

  • zosammie
   februari 20, 2017 at 12:34 pm

   Ik heb ze wel eens gehad die sprays maar vond de ruit er zo vet van worden.

 • Sandra
  februari 20, 2017 at 12:35 pm

  Hahaha die foto’s, ik lig in een deuk. :’) Ik vind de winter best meevallen, maar dat komt misschien omdat het hier aan de kust altujd warmer is dan in het binnenland. Daardoor hebben we alleen nog maar afgelopen weekend sneeuw gehad dat bleef liggen en voor de rest van deze winter niks. Misschien wel een voordeel, want ik kan ook echt niet goed tegen de kou!

 • Morgaine
  februari 20, 2017 at 1:13 pm

  Whahahahahaha met kussen en dekbed onder de zonnebank, dat wil ik zien als je dat ooit gaat doen.

  Maar ik heb hetzelfde, al staan er nu wel sneeuwplaatjes nog bij mij, doch, het is een criime de droge huid en alles, ik smeer mij te weinig in, omdat ik het gewoonweg vergeet…

  X

 • Jenn
  februari 20, 2017 at 1:41 pm

  Haha, leuke foto’s!

 • Saar
  februari 20, 2017 at 1:49 pm

  De kou is ook niet mijn ding. Laat het maar weer snel mooi weer worden. leuke foto’s 😉

 • Evelyne
  februari 20, 2017 at 2:42 pm

  Hehe, die collage vind ik tof! In België vond ik de winterkou wel meevallen. Zolang de straten vrij zijn mag het van mij sneeuwen en vriezen zolang het wil 😉 Maar toch verlang ik ook wel naar de lente. Dan beginnen die eerste zonnestraaltjes er door te komen en die heb ik wel nodig.

 • Inge
  februari 20, 2017 at 2:55 pm

  Hahaha die collage is echt geweldig! Met de kou vind ik het eerlijk gezegd erg meevallen. Ik heb ook anti-vries spray voor de voorruit. De eerste keer vond ik mijn raam ook heel vet worden en wilde ik het niet meer gebruiken, maar ik denk dat ik toen teveel heb gebruikt. Een beetje aan de bovenkant van de ruit sprayen is voldoende, het zakt vanzelf naar beneden inclusief ijs 😀 Maar het mag van mij ook best lente worden hoor 🙂

 • Marsha
  februari 20, 2017 at 4:23 pm

  Die foto’s zijn echt geweldig!! whuhhaa. En ik ben er ook echt helemaal klaar mee. Geef mij maar zon!!

 • marleen
  februari 20, 2017 at 4:25 pm

  Hahaha ik ben ook echt een winterhater. ik haat het écht! Hahahahaha
  ik ga stuk om die collage :’)

 • Joor
  februari 20, 2017 at 4:35 pm

  Haha wat geweldig die collage!!! 😛 daar ben ik het echt mee eens hoor dat de lente en zomer mogen komen!! Heb zelf ook niks met winter ..

 • Flavie
  februari 20, 2017 at 7:19 pm

  Van mij mag de lente ook beginnen… de winter heeft lang genoeg geduurd!
  De foto’s… hilarisch!! 🙂

 • Cynthia
  februari 20, 2017 at 8:29 pm

  Ik ben een rasechte koukleum, maar deze winter viel me mee. Toch ben ik zoooo blij als het lente wordt. Zoo blij…

 • Joyce rdt
  februari 20, 2017 at 9:26 pm

  Hahaha wat heb je leuk geknutseld! Die sloffen zijn trouwens echt wel heel grappig. Liefs.x

 • Shirley
  februari 21, 2017 at 12:09 am

  Ik slaap het grootste deel van het jaar in een pyjama en op dit moment draag ik zelfs een fleece-pyjama, hoe erg. Ik ben ook klaar voor de lente.

 • Roos
  februari 21, 2017 at 8:35 pm

  Ik ben ook echt totaal geen wintermens! Way to freaking cold, brrrr…

 • My cup of Latte
  februari 22, 2017 at 10:01 pm

  Soms heerlijk een frisse neus, maar elke dag die koude voeten dat vind ik maar niets… En de zon mag zich meer laten zien! Helemaal nu blijkt dat ik met een tekort aan vit d lijd… Laat de lente maar snel komen, ik ben er wel klaar voor en klaar mee (de winter dan he!)!!