18 In Shoppen/ Zo sammie

Wishlist

wishlist aug

Ik dacht ik deel weer eens een wensenlijstje : ) Blijft leuk om dit soort lijstjes te maken, vind ik tenminste : ) Ik zat eens te kijken naar mijn vorige wensenlijstje en een aantal dingen heb ik inmiddels aangeschaft of gekregen. Ook zijn er dingen die ik niet meer wil nu ik er over nadenk. Zo’n wensenlijstje heeft dus wel zijn voordelen. Even iets langer nadenken over een aankoop.

Wat heb je nu weer op je wensenlijstje staan dan Sammie?  Nou dat ga ik nu dus even delen ; ) Erg bovenaan de lijst staat een nieuwe lens. Nu mijn kitlens is overleden staat een nieuwe lens helemaal hoog op mijn lijstje. Ik wil als eerst voor de Canon 10-18 gaan, eventjes sparen dus.

tante BetsyLaatst wat ik weer eens aan het neuzen op Pinterest en toen zag ik dit jurkje voorbij komen van het merk Tante Betsy. Ik kende het helemaal niet, maar ben nu verliefd op een aantal items. Vooral de linker jurk vind ik heel gaaf. Dit is zo’n eventuele aankoop waar ik even over na moet denken, beland het niet voor altijd aan een hangertje aan de kast? Ik ben wel verliefd op de linker.

wishlist augDe blazer van Desigual vind ik erg tof en ik hou gewoon van blazers/colbertjes. Mijn favoriete luchtje is op dus die staat weer bovenaan mijn wishlist. Een nieuwe salon tafel staat al een hele tijd op mijn wishlist, maar nog langer op die van Tommy. Deze op wieltjes vind ik wel erg gaaf omdat deze een beetje speels is, al vind ik de ronde tafel ook wel wat hebben. Het boek Shoot! wil ik binnenkort ook eens aanschaffen.

Wat staat er momenteel bovenaan jouw wensenlijstje?

 • marije
  september 5, 2016 at 6:55 am

  De blazer en de ronde salon tafel ♡. Leuk om je wish list te zien!

 • sunny mama
  september 5, 2016 at 7:16 am

  Die blazer vind ik fantastisch! Als ik niet beter zou weten, dan zou ik denken dat het een ontwerp is van Jean Paul Gaultier. Dat parfummetje moet ik eens gaan testen. Ben heel benieuwd hoe het ruikt!

 • Demi
  september 5, 2016 at 10:04 am

  Het boek Shoot! is echt een aanrader, heb geen moment spijt gehad van m’n aankoop. Ontzettend leerzaam en leuk om te lezen 🙂

  • zosammie
   september 5, 2016 at 2:18 pm

   Goed om te horen van een lezer van het boek : ) Binnenkort maar eens bestellen.

 • Sophie
  september 5, 2016 at 10:12 am

  Leuk lijstje! Die jurkjes van Tante Betsy zouden er bij mij ook op komen te staan. De salontafel op wieltjes vind ik ook erg gaaf, maar ik denk dat er in die open vakken bij ons wel veel troep gaat verzamelen 😉

 • Daenelia
  september 5, 2016 at 10:15 am

  Leuke spullen. Die salontafel is natuurlijk zelf te maken met steigerhout. Op maat laten zagen bij je bouwmarkt en hup! Staat zo in elkaar. (En met klussen groei je ook dichter naar elaar toe: ofwel omdat je lekker samenwerkt, of omdat je na de ruzie het weer gezellig goed maakt met elkaar!)
  Op mijn wishlist staat een keuken. Voor mijn poppenhuis. Ik weet het, het is een klein wensje.

 • Morgaine
  september 5, 2016 at 11:11 am

  Materialistisch gezien, een bankstel, een grote weer, maar ik las van de week dat deze over een maand of 3 ook gaat komen, ik blij 😀

  X

 • Nesrin
  september 5, 2016 at 12:02 pm

  Ik vind die blazer heel cool. Mooie wishlist en die salontafel is hier ook welkom 😉

 • Sarah
  september 5, 2016 at 12:37 pm

  Een nieuwe lens staat bij mij ook hoog op het lijstje. Ik werk nog steeds met de kitlens (die gelukkig wel nog leeft 😉 ), maar dat begint na zoveel jaren ook een beetje te vervelen. Zou leuk zijn om met een extra lens te kunnen fotograferen 🙂

 • Bente
  september 5, 2016 at 2:37 pm

  Op mijn lijstje staat nog een nieuwe kledingkast. Welke, dat weet ik nog niet. Binnenkort maar eens rond neuzen 🙂

 • José
  september 5, 2016 at 5:47 pm

  Precies om dezelfde redenen maak ik een wishlist! Als je terug kijkt ben je sommige items alweer vergeten. De tafel op wieltjes vind ik heel gaaf en ben ook benieuwd naar dat boek!

 • Sherry
  september 5, 2016 at 7:37 pm

  Leuke wishlist. Die blazer is cool.

 • Els
  september 5, 2016 at 8:20 pm

  Wat een mooie spullen! Shoot! Wil ik ook graag hebben/

 • Petra Koster
  september 5, 2016 at 10:20 pm

  Nou bij staan nieuwe kleren hoog op mijn verlanglijstje. Ben van 82 kilo naar 63 gegaan. Die jurkjes vind ik ook zo geweldig, maar ja bijna 55 jaar. Dus ik ga dan maar voor wat spijkerbroeken en wat leuks erop.

  • zosammie
   september 6, 2016 at 9:28 am

   Je draagt geen jurkjes meer omdat je 55 bent? Wat een onzin! 😀 Gewoon dragen wat je leuk vind!

 • Petra Koster
  september 6, 2016 at 10:09 am

  Oh nee dat wel, zelfs boven de knie hoor of juist een mooie lange die weer in zijn deze winter. Maar die van Tante Betsy die ik ook erg mooi vind en bij mijn favorieten in de lijst staat niet meer. Dat vind ik meer iets voor wat jongere mensen.

  • zosammie
   september 6, 2016 at 10:11 am

   Oh ja? Ik vind ze juist voor alle leeftijden juist omdat ze zo retro zijn 🙂 Bij mij blijft het nog wel even op het wensenlijstje staan, vind ze redelijk aan de prijs.

 • Yvonne
  september 8, 2016 at 10:24 pm

  Goed idee hoor om er eerst even over na te denken. Die jurkjes zijn leuk zeg! En de tafel op wieltjes vind ik erg mooi. Succes met bedenken wat je eerstvolgende aankoop gaat worden. Op mijn wishlist staat een nieuwe bank en nieuwe eettafelstoelen. Dat wordt dus eerst sparen.