Wist je dat..

De bomen vaak groene bladeren hebben en bloemetjes zo vrolijk zijn? De zee blauw is? Onrijpe avocado’s niet te eten zijn? Avocado vaak fout geschreven word? Advocado bestaat namelijk niet..

Sammie gaat een wist je datje doen! Ik wil namelijk wat random dingen met jullie delen ; )

Tommy kocht in Duitsland toen het zo’n bloed hete zaterdag was een airco.. Wist je dat al?Β  Begin juli.. De hondjes zijn zo gelukkig nu en wij ook ; )

Ik me misschien nog wel is aan een DIY ga wagen.. Ik ben verliefd geworden op deze planten potjes..

Bij veel bloggers moet ik terug gaan zoeken of zij toevallig nog op mijn reactie hebben gereageerd die ik daar heb achter gelaten. (irritant) (wist je dat?!) Nu weet ik dat als ik dat ene hokje aan kruis ik een mail krijg als er een reactie na mij word geplaatst maar dan krijg ik dus van iedere reactie een mail! (irritant) Daar is een hele makkelijke oplossing voor lieve collega bloggers! Als jullie nou deze plugin installeren krijg ik gewoon een mailtje als je op mijn reactie reageert! Dat is zooooo fijn : ) Ik ontdekte dit bij Naomi, nummer 6 in het artikel ; ) Ik heb de plugin ook gelijk op mijn blog aan gezet.

Tommy voor zijn werk 3 dagen (2 en een halve dag) naar Berlijn moet en ik dan gelijk ga stressen.. Want stel je voor dat… Onzekere muts hier. Ja hier! Dubbel en dwars aanwezig..

Ik al 22 hele likes op mijn facebook pagina heb.. Misschien toch iets actiever mee worden..

De Sharing is Caring tag nog steeds leeft en ik de lijst pas heb bijgewerkt?

Wist je dat je nu 276 woorden hebt gelezen?

36 gedachten over “Wist je dat..”

 1. Leuk artikel! Met die reacties heb je helemaal gelijk, ik kan het vaak ook niet terugvinden of er gereageerd is op mijn reactie. Dus bedankt voor de tip x

 2. Hahahaha, ja dat van die reacties en abboneren… heb dat ook 1x geprobeerd, jee… maar van de week kreeg ik inderdaad zeer gericht een mailtje, VAN JOUW blog, met alleen jouw antwoord op mij, ik wist niet dat ik dat aan had gezet, maar oke, hahahaha πŸ˜‰

  Leuk dat je tag blijft rondspinnen, die ga ik zeker nog eens doornemen om wie weet ook nog nieuwe leuke blogs te vinden. πŸ˜€ Maar het is nu al druk.

  X

  1. Heb jij ook niet aangezet, die krijg je automatisch door die plugin die ik aan gezet heb op mijn blog πŸ˜‰ Zo krijg je er dus nu weer 1 πŸ˜‰ Dan weet je altijd dat ik geantwoord heb op je reactie.

 3. Leuk geschreven! Ik vind het juist altijd irritant als ik mailtjes krijg waarin staat dat iemand heeft gereageerd op mijn reactie (want dat zijn dan mega veel mails per dag). Heel vaak klik je dan niet eens iets aan dat je een mailtje wilt ontvangen, maar gaat dat automatisch. Als je het kunt aanvinken is het inderdaad wel handig.

  1. Hoe doe jij dat dan? Ga je dan alle blogs weer af waar je gereageerd hebt om te zien of je een reactie hebt op jou eigen reactie? Ik vind dat dus nogal tijdrovend.

   1. Meestal krijg ik op de een of andere manier gewoon een mailtje! πŸ˜› (ook al heb ik niets aangevinkt, geen idee hoe dat kan). Als je inlogt op WordPress kan je ook altijd zien waar je hebt gereageerd en waar mensen die je volgt hebben gereageerd (en dus ook als mensen op een reactie van jou hebben gereageerd). πŸ˜€

 4. Super benieuwd alvast naar de DIY! Sammie did it herself ;-). Ben ook meteen gaan kijken voor die plugin… En kwam erachter dat ik die niet op mijn blog kan installeren grrr… Nadeel van gratis site denk ik. Sorry, lieve Sammie! Als je wil kan ik je steeds een losse mail sturen met een gekopieerde reactie? x

 5. Ik kan die plugin ook niet installeren volgens mij. Heb het laatst al een keer geprobeerd. Jammer, want het is wel erg handig.

  1. Ik volg jou ook nog met mijn oude gratis wordpress account dus ook van jou krijg ik een melding als je op mijn reactie reageert via wordpress πŸ™‚

 6. Hah ik wilde hem net downloaden totdat ik de reactie van Dina las. Misschien zitten mensen er idd niet op te wachten om mailtjes te ontvangen van reacties. Aan de andere kant, dan moet je ook maar niet iets achterlaten als je daar geen zin in hebt (?). Ik ga er nog even over nadenken in ieder geval haha.

  1. Ik merk zelf dat ik graag wil lezen als iemand nog op mijn reactie reageert. Bij Dina bijvoorbeeld, die reageert (bijna) altijd op mijn reactie maar daar krijg ik geen melding van. Ik moet dus steeds, terug naar haar blog, tussen alle reacties daar heen scrollen om mijn eigen reactie te vinden en dan te lezen wat ze gereageerd heeft. Dit is nogal tijdrovend. Ik ga voor mijn blog uit van mezelf en ik zou dus graag een melding krijgen. Ik merk vaak dat mensen helemaal niet door hebben dat je terug hebt gereageerd op hun reactie en deze dus niet lezen, dan is alles voor niks, vind ik. Dat lijkt me zonde.

   1. Ja dat is zeker waar, je moet ook uitgaan van wat je zelf fijn vindt. Denk dat ik hem wel ga downloaden (als het lukt haha). Bedankt voor de tip iig πŸ™‚

  1. Ik ben benieuwd πŸ™‚ Ik vind het zelf een prettig idee dat je nou een mail krijgt zodat je weet dat ik gereageerd heb. Helemaal als mensen een vraag stellen in hun reactie of ik juist een vraag aan hun.

 7. Oeh dat lijkt me een handige plugin (totdat ik het zat ben om overspoeld te worden door mailtjes πŸ˜› )
  En 2,5 dag zonder Tommy overleef je wel, gaat helemaal goed komen!

 8. Moehahahahahaha dat van die avocado, ik schrijf het altijd verkeerd maar dan ook echt altijd en dan zegt mijn spellingcheck: guess again joyce! πŸ˜‰

 9. Lekker lijstje weer. Die reacties zijn zwaar irritant inderdaad, ik probeer het maar gewoon te onthouden als ik eens een belangrijke reactie bij iemand heb achter gelaten en daar nog een antwoord op verwacht haha

 10. Ik wilde net typen dat ik niet weet hoe je zo’n pluginding moet installeren maar is blijkbaar ook niet nodig omdat ik een gratis wp-blog heb. Pfff… hoef ik me daar dus niet druk om te maken…

 11. Wat een leuke wist je datjes!!!! πŸ™‚ ohhh die plugin. .. ik weet niet zo goed of dat wel kan bij mij…

 12. Bedankt voor het vermelden van mijn site ^^

  Ik ben echt fan van die plugin, vooral omdat ik net zoals jij, regelmatig reageer en dan vergeet terug te kijken of er een reactie op is gegeven. Vooral wanneer ik dan een vraag heb gesteld en ik het antwoord wel wil weten natuurlijk.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven