36 In It's a bloggers life/ Personal

Wist je dat..

De bomen vaak groene bladeren hebben en bloemetjes zo vrolijk zijn? De zee blauw is? Onrijpe avocado’s niet te eten zijn? Avocado vaak fout geschreven word? Advocado bestaat namelijk niet..

Sammie gaat een wist je datje doen! Ik wil namelijk wat random dingen met jullie delen ; )

Tommy kocht in Duitsland toen het zo’n bloed hete zaterdag was een airco.. Wist je dat al?  Begin juli.. De hondjes zijn zo gelukkig nu en wij ook ; )

Ik me misschien nog wel is aan een DIY ga wagen.. Ik ben verliefd geworden op deze planten potjes..

Bij veel bloggers moet ik terug gaan zoeken of zij toevallig nog op mijn reactie hebben gereageerd die ik daar heb achter gelaten. (irritant) (wist je dat?!) Nu weet ik dat als ik dat ene hokje aan kruis ik een mail krijg als er een reactie na mij word geplaatst maar dan krijg ik dus van iedere reactie een mail! (irritant) Daar is een hele makkelijke oplossing voor lieve collega bloggers! Als jullie nou deze plugin installeren krijg ik gewoon een mailtje als je op mijn reactie reageert! Dat is zooooo fijn : ) Ik ontdekte dit bij Naomi, nummer 6 in het artikel ; ) Ik heb de plugin ook gelijk op mijn blog aan gezet.

Tommy voor zijn werk 3 dagen (2 en een halve dag) naar Berlijn moet en ik dan gelijk ga stressen.. Want stel je voor dat… Onzekere muts hier. Ja hier! Dubbel en dwars aanwezig..

Ik al 22 hele likes op mijn facebook pagina heb.. Misschien toch iets actiever mee worden..

De Sharing is Caring tag nog steeds leeft en ik de lijst pas heb bijgewerkt?

Wist je dat je nu 276 woorden hebt gelezen?

36 Comments

 • Reply
  marjolein
  juli 8, 2015 at 9:16 am

  Leuk artikel! Met die reacties heb je helemaal gelijk, ik kan het vaak ook niet terugvinden of er gereageerd is op mijn reactie. Dus bedankt voor de tip x

 • Reply
  kim
  juli 8, 2015 at 9:31 am

  Oeh wat handig zo een plugin! Die kende ik nog niet 🙂

 • Reply
  Morgaine
  juli 8, 2015 at 9:37 am

  Hahahaha, ja dat van die reacties en abboneren… heb dat ook 1x geprobeerd, jee… maar van de week kreeg ik inderdaad zeer gericht een mailtje, VAN JOUW blog, met alleen jouw antwoord op mij, ik wist niet dat ik dat aan had gezet, maar oke, hahahaha 😉

  Leuk dat je tag blijft rondspinnen, die ga ik zeker nog eens doornemen om wie weet ook nog nieuwe leuke blogs te vinden. 😀 Maar het is nu al druk.

  X

  • Reply
   zosammie
   juli 8, 2015 at 9:47 am

   Heb jij ook niet aangezet, die krijg je automatisch door die plugin die ik aan gezet heb op mijn blog 😉 Zo krijg je er dus nu weer 1 😉 Dan weet je altijd dat ik geantwoord heb op je reactie.

 • Reply
  Morgaine
  juli 8, 2015 at 9:43 am

  Wist je dat Sammie, jij NU vermeld staat op een andere blog? 😉 Op blogaholic dus 😀

  X

  • Reply
   zosammie
   juli 8, 2015 at 9:47 am

   Jup, heb ik gezien! 😀

   • Reply
    Morgaine
    juli 8, 2015 at 9:55 am

    hahaha oke, erg handig dit inderdaad! 😀

    X

 • Reply
  Dina
  juli 8, 2015 at 9:56 am

  Leuk geschreven! Ik vind het juist altijd irritant als ik mailtjes krijg waarin staat dat iemand heeft gereageerd op mijn reactie (want dat zijn dan mega veel mails per dag). Heel vaak klik je dan niet eens iets aan dat je een mailtje wilt ontvangen, maar gaat dat automatisch. Als je het kunt aanvinken is het inderdaad wel handig.

  • Reply
   zosammie
   juli 8, 2015 at 9:59 am

   Hoe doe jij dat dan? Ga je dan alle blogs weer af waar je gereageerd hebt om te zien of je een reactie hebt op jou eigen reactie? Ik vind dat dus nogal tijdrovend.

   • Reply
    Dina
    juli 9, 2015 at 8:35 pm

    Meestal krijg ik op de een of andere manier gewoon een mailtje! 😛 (ook al heb ik niets aangevinkt, geen idee hoe dat kan). Als je inlogt op WordPress kan je ook altijd zien waar je hebt gereageerd en waar mensen die je volgt hebben gereageerd (en dus ook als mensen op een reactie van jou hebben gereageerd). 😀

 • Reply
  Northflix
  juli 8, 2015 at 9:57 am

  Leuk artikel! Ik ontdekte laatst dat in Jetpack zo’n optie zit met comments (en zien wie er gereageerd heeft). Handig!

 • Reply
  Bente
  juli 8, 2015 at 10:16 am

  Hahaha leuk artikel! En wat een handige plugin, misschien moet ik die ook maar eens downloaden!

 • Reply
  Marij
  juli 8, 2015 at 10:23 am

  Super benieuwd alvast naar de DIY! Sammie did it herself ;-). Ben ook meteen gaan kijken voor die plugin… En kwam erachter dat ik die niet op mijn blog kan installeren grrr… Nadeel van gratis site denk ik. Sorry, lieve Sammie! Als je wil kan ik je steeds een losse mail sturen met een gekopieerde reactie? x

  • Reply
   zosammie
   juli 8, 2015 at 10:30 am

   Nee, van jou krijg ik via wordpress een melding omdat je een gratis site hebt 😉 werkt ook prima

 • Reply
  Wildcard
  juli 8, 2015 at 10:26 am

  Leuk artikel 🙂
  Zelf geef ik altijd een reactie op reacties die mensen op mijn blogje zetten.

 • Reply
  Marion
  juli 8, 2015 at 10:49 am

  Ik kan die plugin ook niet installeren volgens mij. Heb het laatst al een keer geprobeerd. Jammer, want het is wel erg handig.

  • Reply
   zosammie
   juli 8, 2015 at 10:51 am

   Ik volg jou ook nog met mijn oude gratis wordpress account dus ook van jou krijg ik een melding als je op mijn reactie reageert via wordpress 🙂

 • Reply
  Ysanne
  juli 8, 2015 at 11:59 am

  Hah ik wilde hem net downloaden totdat ik de reactie van Dina las. Misschien zitten mensen er idd niet op te wachten om mailtjes te ontvangen van reacties. Aan de andere kant, dan moet je ook maar niet iets achterlaten als je daar geen zin in hebt (?). Ik ga er nog even over nadenken in ieder geval haha.

  • Reply
   zosammie
   juli 8, 2015 at 12:16 pm

   Ik merk zelf dat ik graag wil lezen als iemand nog op mijn reactie reageert. Bij Dina bijvoorbeeld, die reageert (bijna) altijd op mijn reactie maar daar krijg ik geen melding van. Ik moet dus steeds, terug naar haar blog, tussen alle reacties daar heen scrollen om mijn eigen reactie te vinden en dan te lezen wat ze gereageerd heeft. Dit is nogal tijdrovend. Ik ga voor mijn blog uit van mezelf en ik zou dus graag een melding krijgen. Ik merk vaak dat mensen helemaal niet door hebben dat je terug hebt gereageerd op hun reactie en deze dus niet lezen, dan is alles voor niks, vind ik. Dat lijkt me zonde.

   • Reply
    Ysanne
    juli 8, 2015 at 5:41 pm

    Ja dat is zeker waar, je moet ook uitgaan van wat je zelf fijn vindt. Denk dat ik hem wel ga downloaden (als het lukt haha). Bedankt voor de tip iig 🙂

 • Reply
  Donna Luisa
  juli 8, 2015 at 1:29 pm

  Ahh wat handig, ik ga die plugin meteen installeren. Leuk artikel! 🙂

 • Reply
  Nesrin
  juli 8, 2015 at 1:30 pm

  Handige plug in! Ik moet even kijken ik dit ga downloaden want toch twijfel ik…

  Leuk artikel!

  • Reply
   zosammie
   juli 8, 2015 at 1:36 pm

   Ik ben benieuwd 🙂 Ik vind het zelf een prettig idee dat je nou een mail krijgt zodat je weet dat ik gereageerd heb. Helemaal als mensen een vraag stellen in hun reactie of ik juist een vraag aan hun.

 • Reply
  Natiza
  juli 8, 2015 at 1:52 pm

  Oeehh wat een handige plugin!

 • Reply
  Anouk
  juli 8, 2015 at 2:37 pm

  Haha, heerlijk artikeltje. Succes 2,5 dag zonder Tommy!

 • Reply
  Lisa
  juli 8, 2015 at 4:42 pm

  Haha, wat een leuke weetjes!

 • Reply
  Saar
  juli 8, 2015 at 5:53 pm

  Het is superfijn als bloggers die plugin installeren, want ik vergeet altijd om terug te gaan kijken!

 • Reply
  Inge
  juli 8, 2015 at 5:55 pm

  Oeh dat lijkt me een handige plugin (totdat ik het zat ben om overspoeld te worden door mailtjes 😛 )
  En 2,5 dag zonder Tommy overleef je wel, gaat helemaal goed komen!

 • Reply
  Joyce
  juli 8, 2015 at 8:02 pm

  Moehahahahahaha dat van die avocado, ik schrijf het altijd verkeerd maar dan ook echt altijd en dan zegt mijn spellingcheck: guess again joyce! 😉

 • Reply
  Jenn
  juli 8, 2015 at 9:01 pm

  Leuke weetjes!

 • Reply
  Anne-Sterre
  juli 8, 2015 at 9:53 pm

  Lekker lijstje weer. Die reacties zijn zwaar irritant inderdaad, ik probeer het maar gewoon te onthouden als ik eens een belangrijke reactie bij iemand heb achter gelaten en daar nog een antwoord op verwacht haha

 • Reply
  Wanda
  juli 8, 2015 at 10:06 pm

  Ik wilde net typen dat ik niet weet hoe je zo’n pluginding moet installeren maar is blijkbaar ook niet nodig omdat ik een gratis wp-blog heb. Pfff… hoef ik me daar dus niet druk om te maken…

 • Reply
  joor
  juli 9, 2015 at 4:54 pm

  Wat een leuke wist je datjes!!!! 🙂 ohhh die plugin. .. ik weet niet zo goed of dat wel kan bij mij…

 • Reply
  Naomi
  juli 9, 2015 at 7:04 pm

  Bedankt voor het vermelden van mijn site ^^

  Ik ben echt fan van die plugin, vooral omdat ik net zoals jij, regelmatig reageer en dan vergeet terug te kijken of er een reactie op is gegeven. Vooral wanneer ik dan een vraag heb gesteld en ik het antwoord wel wil weten natuurlijk.

 • Reply
  Billy
  juli 9, 2015 at 7:46 pm

  ik weet nu erg veel bij… 😉

 • Reply
  Deisy
  juli 10, 2015 at 12:45 pm

  Hahahaha heerlijk artikel meis. Wist je dat…. ik hier heel erg van heb genoten 😉 ? X

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.