9 In Kleding en accessoires

Witte gympen

witte gympen

Wie mij volgt op Snapchat heeft zondag wel gezien dat ik met bloedheet weer naar de H&M wilde en ik ben ook gegaan. Ik had online een broek gezien die ik moest hebben en had nog een tegoed kaart, bloedheet of niet, ik moest en zou die broek gaan passen en kopen ; ) Foto van de broek volgt later maar klik hier om ‘m vast te zien. Na het scoren van de broek wilde ik wel graag witte gympen..

Ik heb wel witte All Stars maar dat zijn hoge en ik wilde voor onder deze nieuwe broek lage gympen. Lijkt me ook wel leuk onder een maxi jurk en daar heb ik er nog een aantal van in de kast hangen. Ik vind de lage witte All Stars geweldig, maar wil eerst eens ervaren hoe lage gympen lopen en of ik het echt wel leuk vind. Ik wilde dus een goedkope lage witte gymp en die vond ik ook nog bij H&M!

witte gympen(1.) Lage sneaker H&M. (2.) Superstar Adidas (3.) K-Swiss sneakers. (4.) Bootschoenen met plateau. (5.) Converse CHUCK TAYLOR  (6.) Converse CHUCK TAYLOR ALL STAR II (7.) Lage sneakers van Tamaris.

Nu ben ik online een beetje aan het neuzen, die van Converse blijven favoriet maar de keuze voor witte gympen is wel enorm! Ik heb voor nu de witte gympen bij de H&M gekocht, die links bovenin. Als lage sneakers bevallen ga ik kijken naar een kwalitatief betere schoen.

 • Marijke
  juli 14, 2016 at 7:54 am

  I LOVE wiite gympen! Ik heb hele goedkope gekocht bij de van Haren (hebben ze nog steeds) voor 24 of 29 euro en die lopen fantaaaastisch!

 • Tessa
  juli 14, 2016 at 8:46 am

  Leuk ik vind erg mooi om te zien maar dat is zo niets voor mij. Bij mij is het dan in een dag niet meer wit.

 • Monique | WritingMonique
  juli 14, 2016 at 9:23 am

  Zo tof! Ik vind vooral de bootschoenen heel cool!

 • marije
  juli 14, 2016 at 10:31 am

  I love all stars. Echt een aanrader!

 • Sandra
  juli 14, 2016 at 11:01 am

  Oeh ja, witte gympen zijn leuk en zeker nu! Vind die hele witte All Stars erg gaaf. Zelf heb ik wite Nike Janoski’s waar ik helemaal verliefd op ben, haha.

 • Nesrin
  juli 14, 2016 at 12:42 pm

  Love it! Toevallig heb ik nieuwe Adidas Superstar schoenen binnen en die show ik binnenkort op mijn blog 😉
  Ik heb trouwens nog nooit een paar All Stars gehad en deze wil ik nog altijd in het wit en dan van leer.

 • Sofie Katelijne
  juli 14, 2016 at 7:15 pm

  Vind witte gympen sowieso mooi, passen ook bij alles wat ook altijd handig is!

 • Kleine prinses
  juli 14, 2016 at 10:40 pm

  ik heb er ook in mijn bezit: adidas & all star

 • Amy
  juli 14, 2016 at 10:59 pm

  Gaaf he, witte sneakers! Ik vind die Chuck Taylors van Allstar erg gaaf! Vandaag kocht ik zelf witte Superstar sneakers van Adidas, met rosegouden details… ben helemaal excited! 😉