witte kerstboom

Witte kerstboom, maar dan wel vol kleur ; )

Ja, onze witte kerstboom staat ook weer in ons nieuwe huis. Hij heeft hier meer de ruimte dus de kerstboom klaagt niet. Tommy daarentegen, laten we zeggen dat hij gewoon niet zo enthousiast is. Hij heeft niet zoveel met kerst en dus ook niet met kerstbomen. Prima! Dan heb ik dus ook het volledige zeggenschap over de boom en de versiering.

Lekker kleurrijk en fout is onze boom weer dit jaar. Vorig jaar stond deze spetter ook al te stralen bij ons, er is wel wat nieuwe versiering bij gekomen dit jaar, niet veel. Ik heb me ingehouden. Ik deelde begin november al wat nieuwe kerst decoratie op mijn blog en ik kreeg van mijn moeder en tante nog wat nieuwe foute kerst versiering voor in de boom. Deze hebben uiteraard dit jaar een plekje gekregen in mijn witte kerstboom.

kleurrijke kerstboom

camera kerstboom

kerstboom kikker

zeepaardje kerstboom

luchtballon kerstboom

Witte kerstboom, met kleur.

De boom zelf is spierwit en kocht ik vorig jaar online, maar verder kunnen we het niet over wit hebben eigenlijk. Hij hangt vol vrolijke foute kleurrijke kerstversiering. Ik vond het weer een feestje om de boom op te tuigen en al die leuke versiering uit te pakken. Bij ieder item had ik weer een smile en dacht ik weer: oh ja, die had ik ook nog! Ik heb de boom met plezier versierd en hij staat er weer mooi bij vind ik. In deze woonkamer staat hij niet tussen de bank en de koelkast gepropt en dat is toch wel mooier : ) Er zou hier zelfs een grotere boom passen nu ik er over nadenk. Misschien leuk voor volgend jaar. Word Tommy vast blij van ; )

Ik wens jullie allemaal hele fijne kerstdagen! 

6 gedachten over “Witte kerstboom, maar dan wel vol kleur ; )”

  1. Het is ook niet mijn ding, de witte boom, maar kleurrijk is ie zeker en ja, groter huis, dus lekker doen wat kan en samen vieren, zo heerlijk voor jullie!

    Hele fijne kerstdagen!

    X

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven