WoodWick

WoodWick geurkaarsen, sfeervolle knisperende kaarsen!

Het is herfst, de dagen worden korter en het is eerder donker buiten. De tijd van het jaar om het extra gezellig in huis te maken. Met de WoodWick geurkaarsen is iedere donkere avond een stuk warmer en sfeervoller. Ze ruiken niet alleen lekker, ze maken ook dat fijne knisperende geluid zoals een klein haardvuurtje.

WoodWick geurkaarsen.

Wij branden zelden geurkaarsen in huis omdat Tommy het meestal te chemisch vind ruiken. Toen ik weer eens bij Intratuin rond struinde zag ik de WoodWick geurkaarsen staan. Duidelijk op de deksel de slogan: Crackles as it burns, en ik was toch wel benieuwd of ze nou echt dat knisperende geluid zouden maken. Ik besloot een kleine kaars mee naar huis te nemen om eens te proberen. De WoodWick geurkaarsen zien er alleen al mooi uit trouwens, een zware glazen pot met een mooie houten afsluitdop. De dop kun je ook als onderzetter voor je kaars gebruiken.

WoodWick geur kaars

Mijn eerste WoodWick kaars draagt de naam Fern. De geur wordt online als volgt omschreven: frisgroene bloemenstelen en een bed van dennennaalden, met een hint van witte lelies en amber. Nu heb je waarschijnlijk nog geen idee hoe het dan ruikt, ik zou zeggen, zomers en fris. Een hele fijne geur ; ) Ik besloot de kaars aan te steken toen Tommy een paar uurtjes niet thuis was en genoot van het geurtje. Toen Tommy thuis kwam had ik de kaars net uit en er kwam geen opmerking over de lucht in huis. Dat was voor mij een teken dat deze kaars door de Tommy-test heen was! Nadat ik het hem vroeg waren zijn woorden: Nu je het zegt, het ruikt wel lekker in huis ja.

WoodWick geurkaarsen

Crackles as it burns.

Ik vertelde hem dat de kaars ook nog eens knisperde en hij keek me vreemd aan. Snap ik wel, ik zeg wel vaker gekke dingen ; ) en ik moet zeggen, ik was zelf ook verrast dat de kaars echt zo gezellig knisperde zoals een klein hout vuurtje. De houten lont knispert gezellig en is duidelijk hoorbaar. Niet veel later kwamen we samen ergens de WoodWick kaarsen weer tegen en koos Tommy een geur uit. Wood Smoke, wat zwaarder van geur maar erg lekker. De geur past ook erg goed bij deze donkere natte dagen. Zodra het buiten donker is en de regen tegen de ramen tikt gaat de kaars aan. Direct een sfeervolle woonkamer door het geluid en de warme geur. Ik heb een kort stukje gefilmd om te laten zien en horen dat de kaars echt knispert.

De WoodWick geurkaarsen zijn misschien iets prijziger, maar absoluut aanraders! Zodra deze bijna op is zal er hier zeker weer een nieuwe in huis komen, misschien zelfs wel dezelfde geur. De geurtjes die we tot nu toe in huis hebben gehad ruiken heerlijk en niet te overheersend en het knisperende geluid is zo gezellig op de achtergrond.

Een aantal links in dit bericht bevatten affiliate links. Mocht je iets bestellen via bovenstaande links verdien ik een centje bij. Het kost jou helemaal niets. Check mijn disclaimer voor meer info.

4 gedachten over “WoodWick geurkaarsen, sfeervolle knisperende kaarsen!”

  1. Ik ben vooral wel benieuwd naar dat knisperig geluid erbij, dat klinkt wel lekker op zulke herfstdagen. Ik brand ook niet vaak geurkaarsen omdat mijn vriend het meestal maar niks vindt, maar als de geur vrij subtiel is, dan is het misschien toch wel leuk om een keertje uit te proberen.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven