19 In Home/ Interieur inspiratie

Op woondecoratie jacht bij Kwantum met Tommy.

Ik mis de kerstboom. Echt, ik mis ´m nog steeds! Ik mis de vrolijke kleurtjes in de witte boom en de hysterische versiering. Het stak gewoon zo licht en vrolijk af bij onze zwarte bank. Ik wilde dus iets kleurrijks voor op de bank, om het zwarte een beetje te breken. Kwantum had mij benaderd voor mijn blog dus ik ging op zoek naar woondecoratie in de Kwantum met Tommy.

Shoppen met Tommy is altijd gezellig alleen zijn we het qua decoratie voor in huis niet altijd eens. Er zijn een aantal dingen die hij ook leuk vind, meestal is het al goed als het maar groen is, maar het liefst heeft Tommy geen woon decoratie in huis. Gewoon helemaal niets! Hij houdt van strak en clean, dat is makkelijker met stofzuigen.. Mannen en praktisch denken, bloed irritant.

Na een rondje door de Kwantum langs de woondecoratie gewandeld te hebben, heb ik al een kleine buit in mijn handen. Twee vrolijke kaarsen, een houten onderzetter en een schattige groene ananas! Groen = goed. ; ) Ik zocht nog iets voor onder mijn stolp want de cactus die er onder stond heeft het gebrek aan zuurstof niet overleefd. Heel gek. (kuch) De groene ananas vond ik helemaal perfect voor dit doel. Prima maatje voor onder mijn stolp, heeft geen zuurstof nodig, groen is Tommy zijn favo kleur en hij is gek op ananas. Match made in heaven ; )

woondecoratie Kwantum

En toen vond ik het perfecte item voor op de bank! Een turquoise schapenvacht! Tommy heeft altijd een zwarte aan zijn kant van de bank en dat is heerlijk warm in de winter. Hij zei al regelmatig dat ik er ook 1 mee moest nemen maar nog een zwarte vond ik niks, bruin is niet mijn kleur en die witte vachten vind ik vaak een pisgele kleur hebben, ook niet zo mijn ding. Dat Kwantum meerdere kleuren verkocht was een openbaring voor mij. Ik was op deze turquoise kleur direct verliefd. Tommy was niet overtuigd en probeerde me nog een zacht mintgroene aan te praten..

De turquoise variant ging mee naar huis natuurlijk, het was liefde op het eerste gezicht, daar kon zelfs Tommy niet meer tussen komen. Hij deed ook geen moeite meer en ging op zoek naar de mooiste in de bak schapenvachten met de woorden: ik gun jou ook zo zo’n fijn warm zacht vachtje, dan maar ‘blauw’. Is ie niet lief? ; )

 • marije
  januari 24, 2017 at 7:30 am

  Geweldig de ananas en je schapenvacht. Ik zag laatst een lila die was ook zo geweldig en anders dan de normale varianten 🙂

 • Nancy
  januari 24, 2017 at 9:40 am

  Prachtig!

 • Trees
  januari 24, 2017 at 10:57 am

  Joh, ben jij even goed geslaagd! Weer kleur in huis, dat hoort hè.
  Jan heeft ook bijna niks als decoratie in zijn huis.. Hij houdt van rood dus er staat het een en ander. Ik houd ook van rood, mijn kamer heeft nu ook rode asseccoires en dat gekleurde vloerkleed. Genoeg kleur dus.
  Nu heb ik mijne 2 nieuwe bankjes staan.. dus ik gooi mijn rode kussentjes erop. Hoepel toch eens op met al die kussentjes zei hij. Ja, hij gebruikt er geen of soms een, ik juist veel.
  Maar dit is mijn huisje dus bepaal ik zelf wat erin komt/staat/ligt.. 😉

 • Vlijtig Liesje
  januari 24, 2017 at 12:25 pm

  Wauw, wat een leuke kleur schapenvacht! Ik vind hem echt bij jou passen! Geweldige vondst.

 • Sher
  januari 24, 2017 at 3:09 pm

  Hahaha ja ik snap precies wat je bedoelt met die pisgele vachtjes. Daarom ga ik ook liever voor een ander kleurtje. Deze kleur vind ik trouwens ook echt bij jou passen! haha

 • Irene
  januari 24, 2017 at 3:17 pm

  Ah wat leuk! Hadden ze ook roze? 😀

  • zosammie
   januari 24, 2017 at 3:34 pm

   Nee helaas niet anders had die waarschijnlijk wel op onze bank gelegen 😀

 • Tamara TS
  januari 24, 2017 at 4:16 pm

  De laatste tijd zou ik de Kwantum het liefst helemaal leegkopen. Die vacht is geweldig!

 • Sanne
  januari 24, 2017 at 5:07 pm

  Ananasjes zijn leuk <3

 • Inge
  januari 24, 2017 at 5:15 pm

  Ah wat lief van Tommy en ik ben gek op blauw! <3

 • Joyce rdt
  januari 24, 2017 at 7:41 pm

  Te schattig inderdaad, ook een toffe kleur! Liefs.x

 • marleen@burgertrutjes
  januari 24, 2017 at 8:09 pm

  Ik mis de kerstboom ook!!!! HEel erg!!! Hahaha! Die ananas is te leukkk!

 • heidi
  januari 24, 2017 at 8:31 pm

  Super mooie woondecoratie heb je gekocht.

 • Lostoba
  januari 24, 2017 at 11:22 pm

  Lijkt me soms wel vervelend als je vriend en jij niet helemaal dezelfde smaak hebben, maar zoals je nu al ziet kan dat tot geweldige aankopen leiden! Wat een supermooie kleur heeft je vacht! Ik moet toegeven dat ik iets werd afgeleid door de ananas, ook cute!

 • Nesrin
  januari 24, 2017 at 11:43 pm

  Ik vind dat schapenvacht helemaal te gek! Ik vind turquoise een prachtige kleur. Mooie woondecoratie heb je gekocht.

 • Morgaine
  januari 25, 2017 at 12:10 pm

  Whahahahaha gelukkig zijn niet alle mannen zo, trust me 😉 Gelukkig tref ik telkens andere mannen, die wel van wat aankleding houden, maar de vloer, als het even kan, heb ik dat zelf ook, hou ik het liefst zo vrij mogelijk om makkelijk te kunnen zuigen en dweilen inderdaad, de rest is bijzaak 😉

  X

 • Anneke
  januari 25, 2017 at 10:38 pm

  Oh, die schapenvacht! Husband zou op zijn hoofd mogen staan, ik zou hem ook meenemen! Prachtig!

 • Jenn
  januari 27, 2017 at 11:14 am

  Leuke dingen heb je gekocht, mooie kleur voor je vachtje! Jammer dat ze geen roze hadden.

 • Cynthia
  maart 12, 2017 at 8:09 pm

  Wauw! Wat heb je dat leuk gecombineerd!