Wraps for dinner!

Wij eten regelmatig wraps met Tommy’s gemarineerde vlees, verse knoflooksaus en gezonde lekkere dingetjes. Ik vind het altijd een feestje als het hele handeltje op tafel staat en ik mijn wrap kan gaan bedekken met van alles, om hem dan nog met moeite dicht te rollen en op te smullen als een malle. ; ) Vandaag deel ik ons recept. (voor 2 personen)

ingredienten vleesmarinadeJe boodschappenlijstje voor het vlees en de marinade: 

 • Kalkoen schnitzel 350/400 gram
 • Sambal Brandal
 • Ketjap Manis
 • Peper
 • Paprika poeder
 • Sweet Chilli saus
 • 1 bol knoflook
 • Massala kruiden

Voor het ´aankleden´ van je wraps:

 • 1 pak tortilla’s (6 stuks in verpakking)
 • Knoflooksaus (zie hier het recept en de benodigdheden)
 • Tomaatjes
 • Feta kaas
 • Komkommer (wij hebben dit keer sla)
 • Rode uien
 • Olijven (omdat Tommy die lekker vind) Ik vind ze Yuk.. Maar je kunt natuurlijk alles er in doen wat je lekker vind ; )

kalkoen snijdenBegin met het fijn snijden van de knoflook (bewaar 1 kwartje voor je knoflooksaus) en snijd dan de kalkoen schnitzel in smalle kleine reepjes.

kalkoen

sambalbrandalGooi (of schuif) de knoflook en de kalkoen in een schaal en doe hier 2 thee lepels massala kruiden bij, 2 eetlepels chilli saus, 2 eetlepels ketjap Manis, 1 thee lepel paprika poeder, 1 grote theelepel sambal Brandal (zie foto) en een paar slingers peper.

vleesmarinadeMeng dit heel goedje goed door elkaar en laat even staan zodat de smaken goed kunnen in trekken. Ondertussen kun je de knoflook saus maken en alle andere lekkere dingetjes gaan snijden, de tafel dekken en misschien een biertje of een wijntje drinken ; )

vlees bakkenVlees bakken in een koekenpan tot het… gaar is! ; ) Wij bakken tegenwoordig vaak in Kokosolie want dit is gezonder, lekkerder en het verbrand niet.

wrap beleggenNou en dan is het een kwestie van de tortilla’s uit de verpakking halen en alles op tafel zetten, de tortilla’s insmeren met knoflooksaus, vlees in het midden van de tortilla met al het andere wat je lekker vind, het ding oprollen tot een wrap en smullen maar!! It’s a wrap! ; )

Eetsmakelijk!

21 gedachten over “Wraps for dinner!”

 1. Dat klinkt ook heel lekker, als ik wraps maak, ben ik meestal lui, en pak 1 van de zakjes van casa fiësta, hahaha

  OT, ik hoop dat ik dit kan publiceren, ahahaa

 2. Oh lekker…Mijn man en kinderen vinden wraps lekker dus dit kan ik maken zonder oorlog aan tafel. Super.

  Tommy’s keuken..Een nieuw rubriek?

 3. ik had al honger, nu loopt het water me echt in de mond…
  Wraps vind ik echt heel lekker om te eten, met zoveel mogelijk ‘zooi’ erbij…
  die marinade klinkt goed..

 4. dit ziet er zéér jammies uit!
  Wraps hebben we hier eigenlijk nog nooit klaargemaakt, is eerder iets wat ik op een muziekfestival koop.
  Toch maar eens vrouwlief tippen… 😉

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven