You and I

Ik kan niet zonder muziek. Ik ben dan ook spotify fan, ontdek daar zoveel nieuwe muziek en heb alle muziek met spotify ook altijd bij me, ideaal! Iedere week op zaterdag deel ik graag een liedje met jullie.

Yeah something about, baby you and I

Nou is Lady Gaga niet mijn favoriet maar dit nummer vind ik heerlijk..

9 reacties op “You and I”

  1. Ik las de titel van de song en ik moest echt even luisteren, lekker nummer, maar het is gelukkig? Niet de versie van Stevie Wonder, wat ook You and I heet, maar meer romantisch is, hahaha Zoek maar eens op , is op youtube te vinden ook, de versie van Stevie Wonder, met totaal andere tekst 😀

    X

  2. ja, dat is het enige lady gaga nummer dat in mijn playlist staat! ik vind het vooral heel leuk om mee mee te zingen tijdens de afwas 😀

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top