Zij zegt.. Hij zegt..

Ik vond het wel weer tijd voor een samenwoon update. De laatste update is alweer even geleden en we wonen inmiddels alweer bijna een half jaar samen. (hij leest mijn blogje dus hij leeft nog) Ik kan natuurlijk altijd wel vertellen dat het geweldig is maar wat zegt hij ervan? Dit keer heb ik Tommy de kans gegeven om zijn zegje hier over te doen. Lief van mij he?

Hoe gaat het samenwonen met Sammie? Goed. (zo spraakzaam he, schatje is het)

Ben je al gewend dat je het bed altijd moet delen of pikt ze het dekbed altijd in? Dekbed pikt ze niet in.. Helaas is het veel erger dan dat! Ze duwt me gewoon mijn eigen bed uit! (overdrijven is ook een vak hoor jongens)

Is ze een waar monster als ze wakker word? Nee, het is een schatje.. Heerlijk zwijgzaam in de ochtend. (geen commentaar hier)

Heb je er wat aan in het huishouden? Nee… Not really.. Sammie die ziet geen troep. Ze doet de was heel goed..  (Tommy ziet altijd troep..Overal!)

Is ze een goede kok? Nee, ook  niet. (sja, shame on me) Ok, die ovenschotel maakt ze wel goed..  (jeej!)

Hoe hou je het vol? Dat vraag ik me ook wel eens af, komt vooral omdat ze heel lief is! (Uhm, ja jongens, nu horen jullie het is van een ander.. Ik ben heeeeel lief!)

Wat vind je zo leuk aan Sammie? Ze is heel lief voor me. Ze heeft waardering voor wat ik doe, gelukkig maar want ik doe ook alles. (Heus niet alles, dat vak overdrijven.. Heeft hij een talent voor!)

En wat niet? Kan niks verzinnen, alles aan Sammie is leuk. (Yeah!)

Wat zou je graag zien veranderen aan Sammie? Niks, Sammie is helemaal perfect! Zou wel leuk zijn als ze een keer de stofzuiger zou kunnen vinden. (Jaja)

Lees je mee op ZoSammieEnzo? Wat vind je het leukst om te lezen? Ja, stukjes over mij, vind het geweldig als ze het over mij heeft. (grapje, zijn antwoord was: vind alles wel leuk om te lezen behalve de echte vrouwen stukjes, shoplogs enzo)

Is het leuk om met DE Sammie van ZoSammieEnzo samen te leven? Ja, ik voel me bijzonder vereerd. (not kidding, he really said it!!)

37 gedachten over “Zij zegt.. Hij zegt..”

 1. Ik zit hier met een dikke grijns bij Bagels & Beans. Je ziet mensen kijken: wat is zij voor leuks aan het lezen???

 2. Tommy, wat heb je leuke en lieve antwoorden gegeven. Wees maar trots op zo’n toffe meid! Nog vele gelukkige jaartjes samen voor jullie!x

 3. Hahah, ik zie ook nooit troep! Sowieso zie ik veel dingen niet. Meestal kom ik er pas na een week achter dat een schilderij weg is, of een grote plant op een andere plek staat.

 4. Geweldig om te lezen, volgens mij delen jullie elkaars humor perfect en gaan er over heel wat jaren nog steeds van dit soort toffe updates komen 😀

 5. Haha, leuk om te lezen! Ik ben helaas ook zo’n slechte vriendin die de stofzuiger niet vaak weet te vinden.
  Lief om te lezen dat ‘ie je ook zo leuk vindt 🙂

 6. Hahahah, je hebt een lach op mijn gezicht getoverd. Heel erg leuk om dit te lezen! We hebben denk ik ook dezelfde soort humor, hihi.

 7. hahahaha, geniet ervan, als ik ooit weer iemand tegen kom, dan doe ik ook net of ik niet kan huishouden 😛 😉 De ultieme test dit keer, hahaha

 8. wahahahaha, dan moet hij de stofzuiger niet verstoppen 😉
  heel leuk om dit te lezen…
  Ik zie wel troep, maar nooit die van mezelf… Gelukkig heeft Ikea daar een woord voor bedacht, rommelblindheid YEAH

 9. Pingback: Sharing Is Caring #tag | Mijn Kladblog

 10. Ha! Leuk idee, ga ik ook een keer doen, vriendlief interviewen 😀 (die van mij is ook zo spraakzaam 🙂

 11. Wat een leuk stukje, ‘de man’ aan het woord hihi! Ik voel zelfs herkenning, mijn vriend is veel netter als ik. Woeps! Maar ik doe m’n best, dat is goed toch haha. Nog heel veel samenwoon-plezier gewenst 😉

 12. Haha leuk artikel! Ik woon dan nog niet samen, maar ik ben ook echt niet een typisch huisvrouw persoon. En m’n vriend, die kookt, maakt schoon XD

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven