thee

Zing, vecht, huil, bid, lach ,werk en bewonder Tag

Ik kreeg een tag van en natuurlijk vul ik deze dan even in! Deze keer een tag die geïnspireerd is op het ontzettend mooie nummer van Ramses Shaffy en die bedacht is door Ella. Zing, vecht, huil, bid, lach ,werk en bewonder..

Zing – Wanneer zing je?
Ik zing niet zo vaak want ik kan helemaal niet zingen. (heel vals kan ik zingen) Als ik zing dan is het omdat ik mee zing met een liedje op de radio en dit gebeurd wel eens als ik alleen in de auto zit of onder de douche sta.

Vecht – Beschrijf de laatste keer dat je hebt gevochten, voor jezelf of een ander.
Echt vechten, met een persoon op de vuist gaan? Dat heb ik nog nooit gedaan, ik ben heel vredelievend (kuch). Met woorden heb ik wel gevochten als ik ruzie had met iemand op school of tijdens het stappen.

Huil – Ben je snel geëmotioneerd?
Ik heb van die periodes dat ik echt om een scheet al kan janken maar soms ook weer niet. Bij zielige films moet ik wel altijd huilen en bij sommige liedjes.

Bid – Hoe uit je jouw spiritualiteit? Waar geloof jij in?
Ik geloof niet echt ergens in. Ik geloof in alles wat ik kan zien, ruiken, horen of voelen maar ik geloof niet in een leven na de dood of in een god. Ik geloof in liefde en ik geloof dat eerlijkheid het langst duurt.

Lach – Wie maakt jou aan het lachen?
Meerdere mensen maken mij aan het lachen. Tommy maakt me vaak aan het lachen maar vrienden en familie ook. Bink maakt me ook vaak aan het lachen.

Werk – Werk je om te leven of leef je om te werken?
Op dit moment werk ik om te leven, ik werk omdat het de rekeningen betaald. Ik hoop dat ik is een leuke baan vind in Nijmegen en dat ik hier anders over denk, maar in mijn huidige baan heb ik geen plezier.

Bewonder – Wie bewonder jij? En waarom?
Meerdere mensen denk ik wel maar mijn mams bewonder ik zeker. Zo goed als ze mij in haar uppie heeft opgevoed, dat kan ik wel bewonderen want ze heeft goed werk verricht en ik ben erg leuk geworden (al zeg ik het zelf) ; )

Ik geef deze tag door aan: Ik heb hem al best vaak voor bij zien komen en dus ik tag iedereen die hem nog niet heeft ingevuld ; ) 

24 reacties op “Zing, vecht, huil, bid, lach ,werk en bewonder Tag”

 1. Deze tag is leuk hé 🙂 Ik heb ‘m al eens ingevuld vorige week!
  Hopelijk vind je in de toekomst nog werk waarbij je niet het gevoel hebt dat je werkt, maar dat je het gewoon heel leuk vindt om te doen. (Dit moet ik ook nog meemaken hoor 😉 ik herken het dus wel)

 2. Huilen tijdens een film deed ik dit weekend nog! Boehoeeee! En vechten hoeft niet letterlijk te zijn toch, ik denk dat je ook figuurtlijk in gevecht kunt zijn… als je daar maar wel weer uit komt 😛

 3. LOL, over dochters gesproken… Sammie, zie je hier boven mij? 😉 En volgens mij heb ik haar ook al getaggd, of was dat die andere, hahahaha

  En ook vooral leuk om jouw antwoorden te lezen, en ja deze tag neemt ook vlucht, net als de jouwe, welke ik ook al gekregen heb en nog dien in te vullen, sharing is caring 😉

 4. wat lijkt me het vervelend als je geen plezier in je werk hebt..
  Al heb ik dat nu ook nog niet, blehhh (maandag he 😉 )

  Heel leuk ingevuld

 5. Wat een leuke tag en leuk ingevuld! !! 🙂 dat is niet fijn dat je niet leuk vind op je werk…
  Deze heb ik nog niet ingevuld maar ga ik zeker weten doen!

 6. Mooi ingevuld Sammie. Geloven in liefde is mooi.

  Die baan in Nijmegen moet snel komen, misschien toch maar bidden? Just kidding. Ik hoop echt dat je snel een fijne job in Nijmegen hebt.

 7. Mooi invulling! Deze tag vond ik ook echt zo leuk om in te vullen. Wat balen dat je je baan niet leuk vind, ik heb dat ook hoor. Maar ik ben alleen nog zoekende wat ik dan wel wil.

 8. Hoi Sammie (ik moet gelijk denken aan dat andere liedje van Shaffy;-))
  Wat mooi om te zien dat je je moeder bewondert. Past ook nog eens bij moederdag van gisteren! Super leuk dat je de tag die ik schreef hebt ingevuld!
  Groet, Ella

 9. Super mooi ingevuld en dank je wel: wil hem zelf zooooo onwijs graag invullen! Ik ga voor je duimen met die baan 🙂

 10. Pingback: Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder tag - Cassilda

 11. Pingback: [TAG] Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder « Love to live life

 12. Pingback: Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder tag – ϟ Sill Schrijft en Leest ϟ

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top