Over ZoSammieEnzo

Wil je meer weten over de mogelijkheden tot een samenwerking op mijn blog? Kijk dan even bij contact & samenwerken.

Ik ben Samantha en de officiële schrijfster van deze blog ; ) Ik heb deze naam gekregen in 1987 en wordt sindsdien zelden zo genoemd. Mijn familie zegt Sem en mijn vrienden noemen mij Sammie en zo is de naam van deze blog dan ook ontstaan. Ik ben geboren in Wijk bij Duurstede en opgegroeid & volwassen geworden (I like to believe that) in Gorinchem. Ik heb een fulltime baan en ben inmiddels getrouwd met Tommy. We hebben een huis gekocht in Noord Limburg.

Mijn haarkleur wisselt om de zoveel tijd en zo ook mijn kapsel. Ik ben actief op social media en ben regelmatig te vinden op Instagram en Facebook. Naast schrijven vind ik fotograferen ontzettend leuk en ben daar nog regelmatig mee aan het experimenteren, er valt nog genoeg te leren op dat vlak voor mij. Ik ben heel graag bezig met ons interieur en onze tuin.

Bloggen.

Ik ben begonnen met deze blog omdat ik schrijven ontzettend leuk vind. Het is een hobby. Ik zie mijn blog als een persoonlijk lifestyleblog met een breed scala aan onderwerpen. Dit omdat ik zelf in veel verschillende dingen geïnteresseerd ben en dit ook regelmatig wisselt, niets zo veranderlijk als een mens natuurlijk!

Ik vind het leuk om bezig te zijn met ons interieur en deel daarom regelmatig interieur artikelen, maar ik deel ook graag mijn persoonlijke verhalen en leuke vondsten op het internet, online shoppen vind ik namelijk ook erg leuk.

sammie en fuji

Nog wat meer onbelangrijke informatie over Sammie..

  • Ik word blij van planten, chocolade, sokken en bloemen, maar ook van foto’s, gezellige avonden met vrienden en pizza´s.
  • Ik ben gek op lekker eten, hou van Tommy, van de zomer en de zon, maar ik hou ook van muziek, familie en vrienden, uitslapen en slapen in het algemeen.
  • Gek op thee en koffie, winkelen, filmpjes kijken, Spotify en Netflix.

Kun je op deze blog niet genoeg van me krijgen dan heb ik een oplossing! Ik ben regelmatig aan het pinnen op Pinterest. Je vind me ook op Twitter, Facebook en Instagram.

Je kunt me uiteraard ook bereiken per mail, klik hier naast op contact om mij direct een mailtje te sturen. >> Contact

Scroll naar boven