zosammieenzonl

Over ZoSammieEnzo

Wil je meer weten over de mogelijkheden tot een samenwerking op mijn blog? Kijk dan even bij contact & samenwerken.

Ik ben Samantha en de officiële schrijfster van deze blog ; ) Ik heb deze naam gekregen in 1987 en wordt sindsdien zelden zo genoemd. Mijn familie zegt Sem en mijn vriend noemt mij Sammie en zo is de naam van deze blog dan ook ontstaan. Ik woon samen sinds 2014 met mijn vriend Tommy in Nijmegen. Ik ben geboren in Wijk bij Duurstede en opgegroeid & volwassen geworden (I like to believe that) in Gorinchem. Ik heb een fulltime baan vlakbij Nijmegen sinds 2017.

Mijn haarkleur wisselt om de zoveel tijd en zo ook mijn kapsel. Ik ben 1.78 en groei gelukkig niet meer (niet in de lengte wil dat zeggen) en ik ben niet, ik herhaal NIET sportief. Tommy is wel ontzettend sportief en doet regelmatig moeite om mij ook in beweging te krijgen, omdat ik waardeer dat hij die moeite blijft doen loop ik iets vaker naar de koelkast ; ) Ik ben wel actief op social media en ben regelmatig te vinden op Instagram en Twitter. Naast schrijven vind ik fotograferen ontzettend leuk en ben daar nog regelmatig mee aan het experimenteren, er valt nog genoeg te leren op dat vlak voor mij. Verder ben ik verliefd op Italië en droom ervan om ieder plekje daar te ontdekken.

Bloggen.

Ik ben begonnen met deze blog omdat ik schrijven ontzettend leuk vind. Het is een hobby waar ik dagelijks mee bezig ben en ik hoop hierin verder te groeien. Ik zie mijn blog als een persoonlijk lifestyleblog met een breed scala aan onderwerpen. Dit omdat ik zelf in veel verschillende dingen geïnteresseerd ben en dit ook regelmatig wisselt, niets zo veranderlijk als een mens natuurlijk!

Ik vind het leuk om bezig te zijn met ons interieur en deel daarom regelmatig interieur artikelen, maar ik deel ook graag mijn persoonlijke vakantie verslagen, verhalen en leuke vondsten op het internet, online shoppen vind ik namelijk ook erg leuk. Het leukste aan bloggen vind ik toch wel de interactie met mijn online bezoekers. Ik lees de reacties van mijn lezers altijd met veel plezier en hecht waarde aan die kleine moeite die ze doen om te reageren.

sammie en fuji

Nog wat meer onbelangrijke informatie over Sammie..

  • Ik word blij van cactussen, chocolade, sokken en bloemen, maar ook van foto’s, gezellige avonden met vrienden en pizza´s.
  • Ik ben gek op lekker eten, hou van Tommy, van de zomer en de zon, maar ik hou ook van muziek, familie en vrienden, uitslapen en slapen in het algemeen.
  • Gek op thee en koffie, winkelen, filmpjes kijken, Spotify en Netflix.
  • Ik vind het leuk om de was te doen en wat lekkers te bakken in de keuken, maar ik doe niet graag aan koken.
  • Wil ooit de loterij winnen, wil een fotografie cursus doen, droomt over eeuwige liefde en een portemonnee die nooit leeg gaat, vind de onepiece een top uitvinding net als Shazam en jeans.

Kun je op deze blog niet genoeg van me krijgen dan heb ik een oplossing! Ik ben regelmatig aan het pinnen op Pinterest. Je vind me ook op Twitter, Facebook en Instagram.

Je kunt me uiteraard ook bereiken per mail, klik hier naast op contact om mij direct een mailtje te sturen. >> Contact

Scroll to Top