zomer shoplog

Zomer shoplog.

Het is alweer tijden geleden dat ik iets in de vorm van een shoplog deelde, vandaar deze blog. Ik heb in de afgelopen maanden in de zomer best wel wat nieuwe dingen gekocht en daar bedoel ik niet alleen de planten en de palmboom in de tuin mee ; ) Ik shopte online bij de H&M, ging weer eens naar Intratuin en bezocht voor het eerst de kringloop in Nijmegen. Genoeg te laten zien dus!

H&M en the Sting.

theedoeken henm

nieuwe kleding

Van beide winkels heb ik al iets laten zien. Zo scoorde ik het gele shirtje uit deze outfit post bij the Sting in de sale, tijdens die zelfde sale kocht ik ook een trui/sweater. Hij was afgeprijsd naar een tientje en riep mijn naam. Ik heb hem heel even aangehad om te passen en hij zit lekker zacht, ideaal voor deze herfst en winter. Bij de H&M bestelde ik de zwarte kandelaars die in dit artikel voorbij kwamen, heel blij mee. Ze zijn ook kwalitatief beter dat ik verwacht had en vrij zwaar. Ik bestelde er ook deze toffe theedoeken en de zwarte blouse.

Kringloop.

kringloop shoplog

Ik ging voor het eerst naar de kringloop winkel in Nijmegen. Het nieuwe grote filiaal van het Goed zit ongeveer op mijn route als ik binnendoor naar huis kar en ik wilde wat planten potjes voor het stekken van plantjes. Ik heb geen ‘pareltjes’ gespot bij de kringloop, misschien moet je daar eerst een geoefend oog voor ontwikkelen of vaker bij de kringloop langs gaan. Met 5 planten potjes voor €1.80 kwam ik de winkel uit, vooral handig voor mijn baby stekjes. Ik kocht ook nog een klein zwart potje, maar die staat niet op de foto. Ik denk dat ik wel wat vaker bij de kringloop ga neuzen. Misschien niet bij dit filiaal, heb al gehoord dat er nog leukere kringloop winkels in Nijmegen te vinden zijn.

Intratuin & Lush.

lush shoplog

Toen Tommy en ik voor wat tuinplanten bij de Intratuin rond wandelden in onze vakantie kon ik mij vrij goed beheersen. Ik nam geen planten mee voor in huis, ik hield mijzelf in bedwang. Ik kon alleen de 2 betonnen potjes op de foto boven deze post echt niet laten staan, ik vind ze zo tof! Ze zijn nog niet in gebruik omdat ik nog geen geschikte binnen pot heb gevonden, maar ze zijn zo ook leuk : ) Eind august was ik ook weer even bij Intratuin voor een nieuwe plant in de woonkamer. De bananen plant was overleden en daar moest een vervanger voor komen, zo’n lege mand is ook niks ; ) Ik vind bananenplanten heel tof maar besloot geen nieuwe te kopen, ook in de winkel waren alle planten voorzien van bruine bladeren en dat wilde ik niet weer thuis. Ik kwam thuis met deze skeletplant (Alocasia ‘Polly’) en hoop dat haar een langer leven in onze woonkamer gegund is. Ik besloot ook weer een ananasplant mee naar huis te nemen, die staat nu op onze slaapkamer. Tijdens ons dagje Maastricht hebben we niet echt gewinkeld, ik moest alleen even bij de Lush naar binnen. Mijn potje Angels on bare skin was leeg en ik wilde weer een nieuwe. Ik kan de Lush niet uitlopen zonder bad bruisballen, ook dit keer gingen er wat exemplaren mee naar huis.

Voor een shoplog met items van 3/4 maanden vind ik het reuze beschaafd : )

13 gedachten over “Zomer shoplog.”

  1. Nou! Inderdaad beschaafd. Ik denk dat er zeker hele leuke dingen bij een kringloop te vinden zijn, je moet gewoon goed zoeken. Maar dan heb je vaak wel iets unieks!

  2. In 3/4 maanden is dit zeker wel beschaafd ja! Die blouse van de H&M is leuk zeg! Ik heb van diezelfde collectie de blauwe variant met ook allemaal gekleurde bloemen er op en vogels. Ik vind de potjes die je bij de kringloop hebt gescoord erg leuk. Simpel, maar toch houd ik daar wel van! Ik haal zelf ook bijna altijd mijn bloempotten bij een kringloopwinkel vandaan. Ik heb er al best veel gescoord en er zitten ook zeker pareltjes bij, hihi. Je moet inderdaad gewoon vaker langs gaan en dan valt je oog er vanzelf wel op. Het is ook wel een beetje geluk hebben natuurlijk. 🙂

    1. Yes, heb ik gezien, staat je ook erg leuk 🙂 Denk dat het idd ook een beetje geluk is maar inderdaad ook zeker te maken heeft met hoe vaak je bij zo’n kringloop komt. Ga er nu iig eens vaker naar binnen 🙂

  3. Wat een leuke spulletjes heb je gekocht zeg! Ik vind die potjes van de kringloop echt een goede vondst! Ik kan het tuincentrum echt niet met lege handen verlaten, de lush vaak ook niet trouwens. 😉 Ik heb laatst een bananenplant gekocht bij de lidl voor 2,50. Nu maar hopen dat ie mooi blijft en niet eindigt zoals bij jou.

    1. Ik hoop het ook 🙂 vind het ook echt leuke planten als ze mooie groen zijn maar bij ons was er altijd wel een blad bruin en bij de Intratuin zagen ze er niet beter uit. Geen idee waar het aan ligt, zag ze laatst bij de AH en die waren wel heel mooi.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven