Zomer stop/rooster/schema

Ik lees de laatste tijd een hoop blogjes van bloggers over een zomer schema, minder bloggen tijdens de zomer, helemaal niet bloggen en zomer roosters… Gelukkig ook bloggers die gewoon lekker door bloggen dus ik kan blijven lezen ; ) Ik had er tot dat jullie er over begonnen nog helemaal niet over nagedacht..

Vorig jaar had ik nog geen blog tijdens de zomervakantie dus het is de eerste keer dat ik te maken krijg met deze ingewikkelde moeilijke kwestie.. (kuch) Ik heb straks 2 weken vakantie en in die 2 weken zal ik wel veel aan het genieten zijn (mag ik hopen) en misschien niet veel tijd hebben om te bloggen of te reageren, niet dagelijks in ieder geval, maar de zomer duurt natuurlijk langer (mag ik hopen).

Dus.. wat te doen?

In mijn vakantie is de Nijmeegse Vierdaagse en daar wil ik toch wel live verslag van doen (haal je niks in je hoofd, er komen geen filmpjes met een pratende Sammie voor duizenden wandelaars) dus ik hoop daar toch wel over te bloggen in mijn vakantie.

Er zal wel een moment zijn dat het regent en dat is dan een perfecte kans om te bloggen of om even die fijne foto klaar te zetten voor een nieuwe post.

Ik vind bloggen leuk, het is mijn hobby, dus helemaal stoppen gaat niet gebeuren maar blogjes online zetten waar ik uren op heb zitten zwoegenΒ  (whahaha) die niemand leest is ook niet mijn doel.

Ik denk dat het dus een Sammie stijl rooster word deze zomer en ik gewoon publiceer als ik daar zin in heb, als het mij uitkomt en of dit nou dagelijks is of niet zien we dan wel weer.

Wat ik dus wil zeggen is dat er waarschijnlijk geen schema in zal zitten, geen duidelijke lijn, en je van zelf wel ziet of er wel of niet iets online staat ; ) Wie mij volgt via bloglovin of per mail ziet vanzelf wel een bericht staan en zal niks van mijn briljante woorden massa’s missen!

Anders is er altijd nog Twitter, Facebook en Instagram.. Je kunt ZoSammieEnzo gewoon de hele zomer blijven volgen ; ) Chaos all over the place!

41 gedachten over “Zomer stop/rooster/schema”

 1. Ik vind het eerlijk gezegd heel apart dat velen het over roosters en schema’s hebben omdat het vakantie is, dat concept kenden we vroeger niet, het stond hooguit op een lager pitje omdat je op vakantie was en internet toen nog niet zo open was als nu als je op vakantie was. Blogs vooruit plannen kon al helemaal niet, als je weg was.

  Kortom ik doet het zoals ik het altijd heb gedaan, sinds 2001, als ik tijd en zin heb, ben ik er ook gewoon, en meestal juist zoals jij de vier daagse voor de deur hebt staan? En ik ben een dagje weg geweest? Dan komen er juist blogs online, hahaha

  Ik zal stiller zijn eerder en meer omdat ik gewoon thuis ben en het warm is… weinig te vertellen heb πŸ˜‰ Eigenlijk valt er altijd wel wat te vertellen, lol. Ken je het idee van op je balkon zitten en dan gesprekken opvangen die onder je balkon gebeuren? hahahaha

  X

 2. Ik denk hiEr ook nooit zo overna. Zelf blog ik al 8 jaar en ik zie altijd wel wat de zomer brengt, want vaak is het ook afhankelijk van het weer en wat mijn vrienden doen. Toevallig ga ik dit jaar pas in september dus ik ben de hele zomer aan het werk of gewoon lekker vrij.

 3. Een Sammie stijl rooster. Ooh ik vind jouw uitspraken zo geweldig soms hè. Gewoon lekker bloggen wanneer je er tijd en zin in hebt. Het is vaak in de zomer wat rustiger in blogland, best jammer eigenlijk (maar natuurlijk ook gewoon begrijpelijk. Ik blijf denk ik gewoon door bloggen, maar waarschijnlijk ook in een soort Dina stijl rooster (met andere woorden: ik zie wel haha), maar helemaal stoppen zou ik niet willen, daar vind ik het bloggen veel te leuk voor!

  1. Haha πŸ™‚ Ja kan me voorstellen dat het een stuk stiller word, zijn toch een hoop mensen ook op vakantie en met dit warme weer binnen blogjes lezen en reageren is natuurlijk niet heel leuk. Verkoeling zoeken is een beter plan maar ik vind het ook te leuk dus zal vast wel regelmatig bloggen en reageren. In de vakantie gebeuren ook vaak allemaal leuke dingen waar je dan weer over kunt vertellen πŸ™‚

 4. Heerlijk. Gewoon lekker bloggen wanneer het uitkomt. Helemaal summer-style ook, want in de zomer en vakantie doen we ook lekker waar we zin in hebben. En ik lees al dat je het bloggen niet kunt missen! Nou, top πŸ˜€ Ik ga het denk ik na mijn gezondheids themaweek ook lekker zo doen. En top dat we nog van je blog kunnen genieten! Hij is namelijk super cool πŸ˜€

  1. Wat lief! Dankjewel!! Super cool is dan goed met dit warme weer πŸ˜‰ en je hebt helemaal gelijk, in de vakantie doen we ook gewoon alleen maar waar we zin in hebben zonder schema dus waarom wel bloggen met schema πŸ™‚

 5. Hahahaha nee waarom niet voor een camera met een microfoon in je hand verslag doen voor alle wandelaars πŸ˜‰

  Heel fijn dat je voor jezelf een idee hebt hoe het gaat doen deze zomer.

 6. gewoon lekker bloggen wanneer jij er zin in hebt inderdaad! Dat is ook een beetje mijn plan.. ik loop in de zomer altijd een beetje over van inspiratie dus ik denk dat ik helemaal niet heel veel minder ga bloggen dan voorheen!

 7. Hihi, ik heb dat nu al een tijdje ‘bloggen wanneer ik er zin in heb’. Eigenlijk stoor ik me eraan dat het zo chaotisch is bij mij, dat niemand weet op welke dag hij/zij ΓΌberhaupt een post mag verwachten op mijn blog.
  Maar, ik zit niet helemaal lekker in mijn vel, onwijs druk met dingen afronden/portfolio/solliciteren/etc. Dus heb het misschien nog wel drukker dan voor het afstuderen. :’)

  Anyway, ik hoop snel weer tijd te maken en gewoon te bloggen wanneer ik zin heb (wat ik eigenlijk altijd al deed, maar, dan ietsje meer dan nu πŸ˜› )

 8. Nou we zien het allemaal wel langskomen! Logisch dat het wat rustiger wordt allemaal, we hebben ten slotte niet altijd vakantie toch πŸ™‚

 9. helemaal goed hoor! zie je op bloglovin wel voorbij komen. jouw sammie stijl rooster is het het hele jaar door mijn schema… bevalt zo goed dat ik er na de zomer niet meer mee zou stoppen als ik jou was… πŸ˜‰

 10. Goed dat je er over na hebt gedacht πŸ™‚ Ik ga hier verder niets mee doen. Ik heb een tijdje terug al besloten om niet iedere dag te posten, maar om de dag. En in principe gaat dit prima zo! Ik zie je blogjes wel verschijnen, Bloglovin’ houdt mij op de hoogte hihi.

 11. Gelijk heb je, lekker doen waar je zin in hebt!
  Die laatste dag 4daagse wil ik dit jaar meemaken, er doen een vriend en een vriendin mee!
  Dus ik ga voor de tribune πŸ˜‰

 12. Het is voor mij ook de eerste keer sinds ik blog πŸ™‚ Ik heb wel nooit echt een schema gehad, dus veel veranderen zal er niet. Ik ga gewoon posten wanneer ik zin heb, zodat de kwaliteit niet vermindert. Ik zal je blogjes in ieder geval gewoon verder lezen deze zomer, ik volg je op bloglovin’, fb Γ©n insta, dus ik zal het zeker zien als je iets nieuw post haha πŸ˜‰ x

 13. Die zomerschema’s.. Tsja. Ik doe er niet aan, ook al zou ik vrij zijn geweest. Ik blog wanneer ik wil bloggen en als ik even geen tijd heb omdat ik geniet van een boek in het zonnetje dan zij het zo πŸ˜‰ Net als wat je dus aangeeft! Ben benieuwd naar je zomerblogjes πŸ™‚

 14. Haha gewoon doen wat jij tof vind.. en zelf hoor en lees ik vele ‘ roosters ‘ .. ik doe zelf daar niet aan mee. Ik zie vanzelf weer berichten op je blog!!! πŸ™‚

 15. Haha, planned chaos πŸ˜€ Zelf schakel ik ook over op een zomerschema, gewoon om wat tijd voor mezelf te nemen en wat meer tijd te maken voor creatieve dingen. Toch een beetje de reden van mijn blog, niet dat daar tot nu toe veel van te merken valt.

 16. Volgens mij ben ik de enige die in de zomer juist meer gaat bloggen! Op de een of andere manier heb ik dan veel meer inspiratie en tijd!

 17. ik doe het ook tijdelijk wat kalmer aan, er komen heus nog wel logjes, maar lezen en reageren gebeurt op rustiger tempo

 18. Je kunt inderdaad wel merken dat het rustiger is in blogland, maar om nu te roepen dat je volgens een bepaald rooster gaat bloggen… dat gaat mij echt te ver hoor! Ik blog gewoon wanneer ik er zin in heb en als ik iets te melden heb, het is tenslotte gewoon een hobby!

 19. Ik doe ook gewoon lekker waar ik zelf zin in heb! Juist nu ik vakantie heb, heb ik veel meer tijd om foto’s te schieten en doe ik ook veel meer. Want ja, buiten de vakanties om ga ik gewoon naar school en maak ik lange dagen

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven