Zomerse dilemma’s, de tag.

Door Renske werd ik pas geleden getagd voor de Zomerse dilemma’s tag, een tag die Renske bedacht heeft en uiteraard vul ik die met plezier in : ) Ik ben dol op de zomer en zou het liefst in een land leven waar het altijd zomer is, maar dan wel met al mijn vrienden en familie ; ) De tag bestaat uit een aantal dilemma’s waar ik steeds een keuze uit moet maken, klinkt easy dus here we go.

Op blote voeten door het gras OF Op blote voeten door de branding?

Het is allebei heerlijk, maar omdat ik door het gras overal wel met blote voeten zou kunnen lopen ga ik voor de branding. Niets lekkerder als met je blote voeten in het zand en het water.

Een vakantie op een tropisch eiland OF Een zonnige, culturele stedentrip?

Dan ga ik voor een tropisch eiland! Heerlijk lekker luieren op het strand aan een prachtige blauwe zee, lekker eten in de buitenlucht en het eiland verkennen. Een culturele stedentrip doe ik liever als het niet hoogzomer is.

Jouw diner bestaat alleen nog maar uit homemade pastasalade’s OF Jouw diner bestaat alleen nog maar uit barbecueën?

Oh deze vind ik lastig! Eten van de BBQ vind ik heerlijk, alles gaat dan net iets lekkerder smaken maar ik denk dat het na een aantal dagen ook wel verveeld, net als pasta salade’s trouwens. Hmm, ga ik toch voor iedere avond barbecueën. Net iets meer variatie mogelijkheden, want iedere dag pasta lijkt me niets.

Zwoegen in de sportschool OF Workouts in de buitenlucht?

Liever allebei niet zoals jullie weten ; ) Ik ben geen fan van sporten maar als het dan toch moet dan maar in de buitenlucht.

Iedereen denkt dat jij de zon tevoorschijn tovert OF Niemand wil ooit nog met jou op vakantie?

Altijd alleen op vakantie lijkt me helemaal niets dus dan mag iedereen denken dat ik de zon tevoorschijn tover.

Een hele zomer doorbrengen in Scandinavië OF Een hele zomer backpacken door Azië?

De hele zomer door brengen in Scandinavië lijkt me prachtig. Zweden staat op mijn wensenlijstje, lijkt me prachtig om dat land eens te zien met eigen ogen!

zee 2003
Dit is een oude ingescande foto uit 2003. Ik ben toen op vakanie geweest naar Kos met mijn oom en zijn toenmalige vrouw, dit was het cadeau voor mij toen ik slaagde voor mijn examen. Ik koester nog steeds fijne herinneringen aan deze vakantie.

Nooit meer jouw teennagels lakken OF Nooit meer slippers dragen?

Oh dit is makkelijk! Ik hou namelijk helemaal niet van slippers, ik heb ze niet eens dus ik kies voor nooit meer slippers dragen : )

Je draagt de hele zomer een nét te kort zomers rokje OF Je mag nooit meer jouw benen ontharen?

Deze is iets lastiger maar het lijkt me helemaal niks als ik nooit meer mijn benen mag ontharen, dus ik ga voor een net iets te kort zomer rokje, ik draag er dan wel gewoon iets onder ; )

Iedere nacht illegaal kamperen in een weiland OF Iedere nacht doorbrengen onder de sterrenhemel?

Ik heb een weiland bezocht in het midden van de nacht en dat is echt niet leuk dus dan maar iedere nacht doorbrengen onder de sterrenhemel. Liever dan wel in een warm land want het word hier wel erg koud en vaak nat snachts.

Jouw favoriete ijsjessmaak is nergens meer verkrijgbaar OF Je mag de hele zomer geen zoetigheid meer?

Heel de zomer geen zoetigheid meer lijkt me helemaal niet tof! Ik ga dan voor optie 1, ik lust nog genoeg andere ijsjes ; )

Iedere zomer hoor je altijd ‘Op een onbewoond eiland’ van Kinderen voor Kinderen in jouw hoofd OF Bij het horen van muziek begin je onuitstaanbaar te huilen?

Uhm, hoe moet ik hier nou uit kiezen? Beide opties zijn vreselijk! Dan toch maar dat irritante liedje van kinderen voor kinderen want continu huilen is niet heel gezellig.

Bedankt Renske voor het taggen! Vond het leuk om over alles even na te denken. Ik geef de tag door aan Marion, Nesrin en Daniëlle.

24 reacties op “Zomerse dilemma’s, de tag.”

 1. Sportschool en workouts in de buitenlucht, ook echt helemaal niks voor mij ;-). Een zomer zonder zoetigheid… nee, dat zou ook niks voor mij zijn. Leuke tag!

 2. Leuke tag! Zonder favoriete ijssmaak kan ik leven maar niet zonder ijs. Zomer is voor mij lopen met je voeten door de branding:)

 3. Grappige tag, sommige keuzes zijn niet zo lastig, alleen bij die laatste zijn beide opties inderdaad vreselijk, hahah.

 4. Wat een enorm grappige tag is dit zeg, haha. Deze wil ik zelf ook wel een keertje overnemen. Sommige dilemma’s zij n behoorlijk lastig, maar ik kom er vast uit! Ik vind slippers trouwens ook echt vre-se-lijk! Tenminste, de teenslipper variant…

 5. Wat een super leuke tag, haha! Denk dat ik hem zelf ook wel wil overnemen :). Ik trouwens ook echt helemaal niks met sporten, haha 😉

 6. Dat slapen op een tropisch eiland onder een sterrenhemel, is ook niet alles, tenminste wat ik op tv heb gezien dan, zitten ook haken en ogen aan, hahahaha

  X

 7. wat een geweldig leuke tag..
  En wat een dillema’s zeg, zitten serieus dingen bij waarbij ik niet zou weten wat ik moet kiezen…

 8. Hihi leuke tag is dit! Ik vind van die ‘dilemma’s’ altijd wel leuk!
  Ik ben ook niet zo’n sportfan, dus ik zou ook dan kiezen voor die workouts in de buitenlucht. Kan je tenminste nog een beetje van het weer genieten :’)

 9. Haha ik blijf dit echt grappige vragen/stellingen vinden. Sommige weet ik direct wat ik zou kiezen, bij andere is het gewoonweg onmogelijk!

 10. Jaaa, deze tag vind ik leuk! Ik moet hem ook nog invullen. 🙂 OH enneh, zo’n tropisch eiland daar zou ik ook voor kiezen. 😀

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top