octopus happy socks

Zomerse flamingo’s & Happy Socks

Deze zomer was gewoon een cadeautje! Het was schitterend weer en wij hebben weken genoten van dagen en avonden in de tuin hangen. Lekker in korte broek om de benen wat daglicht te gunnen en veel op slippers lopen. Wat ook een cadeautje was deze zomer waren de tuin flamingo’s die ik van mijn moeder kreeg en er kwam ook nog een ander pakketje binnen. Mijn mams denkt aan mij als ze flamingo’s ziet : D Ze stuurde me een flamingo t-shirt! Ook had ik nieuwe Happy Socks besteld en daar staan dan wel geen zomerse flamingo’s op, ze zijn wel roze!

Zomerse flamingo's

Het was met het warme weer helemaal niet nodig om op vakantie gaan naar het buitenland. Onze tuin was helemaal af en met de palmboom in de grond hadden wij ons eigen vakantie paradijsje. De zomerse flamingo’s maakten de tuin nog wat extra feestelijk, een beetje dat strandtent gevoel had ik. Wij hebben heel wat uren in de tuin gezeten deze zomer. In onze vakantie rolde ik van het bed naar de tuin om daar in een boek te verdwijnen. We aten vaak van de BBQ en dronken veel zomerse drankjes. De rode Jillz was mijn favoriet op warme dagen en avonden. Oh, ik mis die bloedhete dagen nu alweer!

zomerse happy socks

Zomerse flamingo's

flamingo shirt

Zomerse flamingo’s op een t-shirt.

Met die warme dagen droeg ik mijn jeansshort bijna iedere dag en liep altijd op slippers. Er zijn een paar momenten geweest dat ik sokken en sneakers aantrok en dat waren dan uiteraard Happy Socks! Vind het zomers zo leuk om ze wat hoger op te trekken onder een korte broek. Dat zijn de momenten dat ik mijn Happy Socks echt laat zien, dat ze echt deel van mijn outfit zijn. Van mijn moeder kreeg ik het t-shirt opgestuurd met zomerse flamingo’s en mijn nieuwe roze Monstera Happy Socks vond ik daar leuk bij passen. Ik had een mail ontvangen van Happy Socks dat ze sale hadden met 40% korting en dat kon ik niet weerstaan. Ik had de groene Monstera sokken al en moest die roze ook hebben. Ze zijn zo leuk! De ananas sokken en de octopus sokken kon ik ook niet laten liggen. Ik hoop dat Happy Socks nog eens met zomerse flamingo’s op sokken komen, dan bestel ik ze gelijk : )

6 gedachten over “Zomerse flamingo’s & Happy Socks”

  1. Haha yeaaaah, je hebt weer nieuwe Happy Socks! I like it. 😀 Ik vind ze erg leuk! Nu duimen dat er inderdaad nog flamingo sokken komen. Dat zou leuk zijn!

  2. Super leuk deze nieuwe happy socks, als ik ze zie moet ik altijd aan jou denken (of flamingo’s wat dat betreft…). Zien er tof uit, heel erg veel plezier ermee.

  3. Ik had het al gezegd op Insta, maar telkens als ik een flamingo zie, denk ik aan jou! Zo bizar is dat. Dan denk ik echt: Hey, dit zou Sammie vast leuk vinden. En dan kan ik je niet eens persoonlijk. 🙂

  4. Als er Happy Socks met flamingo’s komen, bestel ik ze ook meteen! Overal waar ik een flamingo zie, word ik helemaal enthousiast! Mijn vriend heeft mij ervan moeten weerhouden dat ik een flamingotoiletborstel zou kopen voor in ons nieuwe huis. Hij zag dat niet helemaal zitten. Ik ‘beperk’ mijn collectie dan ook tot sokken, shirts en schoenen, haha 🙂

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven