zonnebrillenrek

Zonnebrillenrek

Oké, laten we gelijk eerlijk zijn.. Tommy heeft iets met zonnebrillen zoals de meeste vrouwen dat hebben met tassen en schoenen. Tommy heeft meer zonnebrillen als ik want ik heb gewoon geen brillenhoofd en dus maar weinig zonnebrillen. Overal lagen zonnebrillen en dit moest handiger en Hema had de perfecte oplossing! We waren er niet naar op zoek maar liepen er zo tegen aan, het kon niet mooier! Ons zonnebrillenrek!

wandrek hemaWe kochten dus bij de Hema dit wandrek en hebben deze omgedoopt tot zonnebrillen/sammie’s-kaarten-rek. We hebben het rek in de hal opgehangen met 4 schroeven. Easy Peasy!

hema wandrekAls we nu de voordeur uitgaan pak je zo je zonnebril van het rek af, die vergeet je niet meer! Allemaal van Tommy… ik mag dus wel nieuwe schoenen nu vind ik ; ) 

hema wandrek zonnebrillenEn omdat ik het een beetje kaal vond heb ik het opgeleukt met kaartjes van Koetjes & Kaartjes en Zoedt.nl

33 gedachten over “Zonnebrillenrek”

 1. Hahahahaha, een zonnebrillenrek. Zie, ik krijg een rood streepje onder het woord zonnebrilllenrek. Het bestaat niet. Briljant. Je hebt gewoon iets nieuws gecreëerd!

 2. Hahahaha de reactie van Marion, lol… Goed uitgedacht! Hier heb ik slechts 2 zonnebrillen en eentje ligt de poot weer vanaf, grrrrr kan ik zo laten maken hoor even nieuw schroefje laten zetten maar die is erg slap, dus blijft er eentje over voor mij. Wel van cruciaal belang als ik ga fietsen om de vliegjes uit mijn ogen te houden of mijn ogen tegen wind te beschermen etc. Zelfs met regen draag ik een zonnebril op de fiets, maar die ligt gewoon in de boekenkast in de hal en pak ik zo.

  Erg leuk gedaan en een goed idee voor hen die wel een collectie hebben 😀

  X

 3. hij staat leuk en handig om mee te nmen. ik heb zelf geen zonnebrillen.
  dan zijn mannen ook verslaafd aan iets en wij aan handtassen of schoenen.

 4. Ik zag ‘m al voorbij komen op Instagram. Ik vind de kaartjes er tussen ook heel leuk, nu is het net iets meer dan een gewoon zonnebrillenrek!

 5. Wat leuk bedacht dit! Zo’n rek kan je inderdaad voor vanalles en nog wat gebruiken, maar zonnebrillen had ik nog niet gezien. Handig!

 6. Ik vind dit echt onwijs leuk gedaan! Je kaartjes ertussen maken het voor mijn gevoel helemaal af 🙂 Geeft net een beetje extra sfeer weetjewel.

 7. Wat origineel en leuk! Echt heel gaaf. Met die kaartjes er tussen is het gewoon een mooi rekje geworden, leuk als decoratie en ook nog eens handig.

 8. Haha, geniaal! Die kaartjes ertussen maken het ook zo leuk! Ik heb maar één zonnebril, helaas ook geen zonnebrillenhoofd.. (Het woord ‘zonnebrillenhoofd’ bestaat wel!)

 9. sjonge, mooi collectie
  Ik ben helaas brildrager, en als ik een zonnebril wil, wil ik hem ook op sterkte. Dat kost natuurlijk een pak meer. Mijn collectie beperkt zich dus tot twee (!!!) exemplaren… 🙂

 10. Lijkt me heel handig dat rek! Ben al minstens 4 HEMA filialen af geweest maar ze hebben m’n helaas nergens en op de webshop is ie uitverkocht. Helaas pindakaas 🙂

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven