sam en tom munchen

Zonnige dagen, journaling en Duitsland.

Het is al een tijd geleden dat ik een maand overzicht liet zien of even de tijd nam om bij te kletsen. Ik heb dus best wat te vertellen inmiddels : ) Eind september genoten we vol van de laatste warme dagen, ik bestelde een journal, plaatste mijn eerste bestelling bij Ali en we wandelden rond in München. 

september 2019 sam

zosammie oktober2019

Mijn laatste maandoverzicht was van augustus en sindsdien hebben we weer genoeg gedaan. Het waren drukke weken en bijna ieder weekend hadden we wel iets te doen. In september hadden we vrienden te eten en kwam mijn moeder met haar vriend gezellig bij ons barbecueën. Mijn mams nam een mooie tuin plant mee die nu nog steeds bloemetjes heeft! We gingen ook logeren bij mijn oom en tante. Dat weekend van 21 september was het prachtig zonnig weer en konden we zelfs nog genieten met een korte broek. We hebben heerlijk de middag doorgebracht bij een strandtent met zijn viertjes en ik heb met Tommy nog even met de voeten in de zee gestaan. Was genieten! Het laatste weekend van september was een stuk frisser en Tommy en ik genoten samen van een kaasfondue. Ook kocht ik een journal om weer eens creaties bezig te kunnen zijn. Daar heb ik behoefte aan met dit weer en aangezien een heel scrapbook bij houden me niet meer zo trekt ga ik het eens in journal vorm proberen. Bevalt me tot nu toe erg goed! Ik bestelde ook voor het eerst bij Ali en mijn eerste washi tape is al binnen!

oktober munchen

Het eerste weekend van oktober gingen we spontaan bij mijn schoonvader langs en hebben we daar gezellig mee gegeten. We bestelden bij NewYork pizza en namen er 2 donuts bij. Het weekend daarna waren mijn tante en haar vriend bij ons en hebben we pizza’s staan bakken op de BBQ. Het was koud maar gelukkig wel droog buiten en de pizza’s waren super! Dat gaan we nog veel vaker doen op de BBQ! Ik heb alle planten weer eens een douche gegeven, lekker het stof er af! We zijn een klein weekje naar München geweest samen waar je het goed naar ons zin hebben gehad. De botanische tuin vond ik super tof en de rondleiding bij BMW was ook best leuk ; ) Over München komt volgende week een blog online! Daarna waren we weer bij mijn oom voor de verjaardag van mijn neefje. Ik zeg neefje, maar hij is gewoon alweer 15! Was een erg gezellig feestje! Afgelopen weekend hebben we heerlijk stoofvlees gegeten bij vrienden. Was een erg gezellige avond waarbij ik ook nog tranen had van het lachen. Heel gezellig dus! Ik kreeg nog een stekje mee naar huis van een plant die ik nog niet heb. Hopelijk gaat hij mooi groeien : )

zosammie okt2019 munchen

tommy van zosammieenzo

Aankomend weekend gaan we weer gezellig bij andere vrienden langs. Heel veel gezelligheid dus de afgelopen weken en daardoor vliegen de weekenden voorbij. Het is gewoon bijna alweer tijd voor sinterklaas en kerst, echt bizar! Weten jullie al wat je gaat doen met Oud & Nieuw? Wij zijn er nog niet uit. Moet er eerlijk gezegd ook nog even niet aan denken. Ben nog steeds in rouw om het verlies van de zomer ; )

6 gedachten over “Zonnige dagen, journaling en Duitsland.”

 1. Tof overzichtje! Die botanische tuin ziet er leuk uit! 🙂 Dat vind ik ook altijd fijn om te bezoeken. En die BBQ pizza’s, dat kan niet anders dan lekker zijn denk ik.

 2. oh donuts zijn altijd goed haha en heerlijk he.. dat knippen en plakken in je bulletjournal! Ik ben er ook weer mee begonnen en het geeft zo’n relaxed gevoel

 3. Hier hetzelfde laken een pak, de tijd vliegt, het is alweer bijna oud en nieuw, hier nog heel wat verjaardagen voor de boeg, waaronder die van Liefste en mijzelf, kerst, oud en nieuw is ook al gevallen, mam waar zit je? Als dan, wil je dan oppassen, uhm echt niet, hahahaha tis jouw kind 😛

  Nou goed, geen idee dus… zelfs kerst ligt niet vast, alleen Sint en de verjaardagen eigenlijk, die nog voor kerst gebeuren…

  Zit mijn pa ook nog bij 😉 Kinderen van mijn beste vriendin, kortom, ik ben er even, maar ook zo weer weg.

  En, ik geniet van de foto’s die ik hier zie! en voor je het weet? Is het alweer zomer!

  X

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven