Zoooo NIET Sammie..

Het is wel een beetje duidelijk wat ik leuk vind als je al een tijdje mee leest (denk ik) (hoop ik) Er zijn al bloggers geweest die me lieten weten dat ze nog even aan me gedacht hadden als ze hun voetjes in de ochtend in kleurrijke sokken staken. (zo leuk) Dat is dus wel duidelijk Zo Sammie maar er zijn natuurlijk ook genoeg dingen die ik niet leuk vind ; ) Die niet bij mij passen en vandaag ga ik die gezellig met jullie delen : )

(Foto van internet afgeplukt.. Gebrek aan tijd en daglicht dingetje)

 • Boer zoekt vrouw.. Wat een vreselijk programma is dat zeg! Ik snap ook de hele hype niet van de trouwe volgers en de enorme was lijst aan tweets die ik over dit onderwerp voorbij zie komen.. Echt? Waarom kijken we massaal naar een paar vrijgezelle boeren die op zoek zijn naar een maatje? Waarom zijn er vrouwen die zich op geven voor dit programma? Waarom wil je met je hele hebben en houwen op tv? Ik snap het niet..
 • Programma’s zoals Idols, X Factor, Hollands got.. Really? Ik vind het zo schijt irritant! Het word zover uitgemelkt dat er tegenwoordig voor van alles wel een ‘wie is de beste..’ programma is. Beste bloemist? Wat komt er straks? Wie draait de mooiste drol? Nederlands beste tv kijker? Hollands got de langste werkloze? Heel Holland wast? So you think you can facebook? Hollands next klompenmaker? The voice of Klundert? (klein stadje in Brabant)
 • Schoenen met aan de voorkant zo’n gat.. waar je tenen zitten.. Peeptoes? Zo niet Sammie! Als ik mijn tenen frisse lucht gun trek ik wel slippers aan.. Ik wil een volledige schoen als ik er voor betaal.. Niet 1 met gaten.
 • Een klap geld uitgeven voor een shirtje omdat er een merknaam op staat. Sorry, maar ik ga echt niet 50 euro neer leggen omdat er toevallig in mini letters Esprit staat ergens onderaan..
 • De Macbook.. Dit is wel een dingetje want ik ben wel waus van mijn Iphone. Ik vind het een ontzettend mooi ding die Mac maar ik kan er gewoon niet mee werken. Ik zit me alleen maar vreselijk te irriteren dat ik bv niet kan kopiëren en plakken zoals je dat met Windows kan. Frustrerend maar de Macbook en ik gaan gewoon geen vriendjes worden. Uiterlijk is nou eenmaal niet alles.
 • Bovenstaande foto is trouwens ook zooooo niet ikke. Te grauw van kleur, geen roze, ik houd niet van geel en het is te opgeruimd ; )

36 gedachten over “Zoooo NIET Sammie..”

   1. Op de mac moet je de tekst selecteren, de ctrl-toets ingeduwd houden en dan klikken. Ik wist niet eens dat het op een Windowscomputer ook op die manier kon, heb altijd een Mac gebruikt en ben gewend aan sneltoetsen.

 1. Haha heel erg eens met de stomme talentenjachten, vre se lijk. Het is mij een groot raadsel waarom iedereen daar nog steeds naar kijken wil. En van peeptoes gaan mijn haren recht overeind staan. Drama die dingen.

 2. het eerste wat ik dacht toen ik die foto zag, wat een net bureau is dat zeg, wahahaha
  Mijn ex keek boer zoekt vrouw, ik heb bijna staan juichen toen het nieuwe seizoen begon 2 jaar geleden en ik niet hoefde te kijken…

 3. Ik wilde eigenlijk beginnen met; wat een mooie foto is dat zeg! Haha maar dat sla ik maar over dan. 😛
  Wat betreft kleding, ik koop wat me prettig zit. Vaak is dit wel kleding van Esprit (die lijken tenminste een normale vrouw als pasmodel te hebben i.p.v. maatje XXXXS) maar ik ben niet merkgebonden hoor. Vind ik het leuk en past het, dan gaat het mee mits het niet te duur is!
  En je bent gewoon het onhandige van Windows gewend, dat is het. 😉 Maar ieder zijn ding toch? 🙂

 4. Op bijna alles kan ik ‘amen’ zeggen! Vooral Boer zoekt Vrouw, wat is er nou zo leuk aan? En dan inderdaad nog al die tweets die voorbij komen erover… Ik plaats van een gewoon programma is het een soort hype geworden waar mensen schijnbaar dagenlang over kunnen praten. :p

 5. Jaaaaaa, ik herken dit ook volledig! Ik kwam er zelfs twee weken geleden pas achter wat bzv betekende op twitter. Boer zoekt vrouw. Dat komt hier echt niet op de buis. En met de rest ben ik het volledig eens. Beetje genant, maar een MacBook? Soort tablet of zo?

 6. Geef me een high five! Fuck BZV. Nouja, liever ook niet, maar wat een ballenellende is dat zeg. Vond de bovenste foto ook al niets voor jou, maar bij dit lijstje past het natuurlijk perfect!

 7. Op de meeste dingen ben ik het echt zo met je eens! Zelfs met de peeptoe, alleen ben ik afgelopen zomer verliefd geworden op schoenen, die ik ook heb gekocht, jawel! met gaten.

 8. ik ben het volledig met je eens wat die tv-programma’s, merknamen en Macbook betreft.
  Die Mac heb ik trouwens ’s geprobeerd in een Mediamarkt, maar ik kreeg niet eens iets uit dat ding. En “gebruiksvriendelijkheid” was toch hét kenmerk van Apple als ik me niet vergis???

 9. Grappig stukje, ik ben ook geen BZV fan en ren gillend weg als daarover op het werk gepraat wordt (en helaas, dat gebeurt vaak). Qua populariteitswedstrijden… is het bloggen dat niet ook een beetje? Al die bloggers die gelezen willen worden, veel bloglovin-volgers willen hebben? Stoort dat je dan nooit (mij wel namelijk).

  1. Ik vind bloggers iets anders als die vreselijke commerciële programma’s waar ik het nu over heb. Ik denk dat ook niet alle bloggers schrijven om populair te zijn, ik niet in ieder geval. Ik vind het leuk dat er mensen mee lezen en er volgers zijn maar ik heb niet het idee dat het een wedstrijd is. Bij bloggers waar ik wel dat idee bij krijg lees ik niet mee. Maar dan nog vind ik het niet te vergelijken, ik vind het gewoon irritante programma’s, niet omdat het een wedstrijd programma is, maar omdat het zo uitgemelkt word, er van ieder programma meerdere seizoenen komen en omdat er steeds meer van dit soort tv programma’s zijn, er is bijna niks anders meer op tv.

 10. Heel leuk om te lezen zeg. Ik heb met Windows precies wat jij met Mac hebt haha: ik vind windows computers echt omdingen haha! Ontzettend onhandig en omslachtig.. maar tis maar net waar je aan gewend bent denk ik hoor.. Sommige dingen van mac zijn gewoon erg wennen, maar dan wil je ook echt niet anders als je gewend bent… X

 11. Leuke blog! En ja, BzV kijk ik nog wel maar vind het dit seizoen wel minder leuk dan voorgaande jaren. Met al die talentenjachten ben ik ook wel klaar, allemaal zo ontzettend nep en wat hoor je er na afloop nog van?

 12. Haha, leuk! BZV 🙂 ken allen de afkorting, dat is al heel wat.
  Ik heb tot op bepaalde hoogte ook niks met merkjes.
  Een mac zou ik wel tof vinden. Ruilen?

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar top