sammieinitalie

ZoSammieEnzo 2 jaar online!

Het is vandaag alweer 2 jaar geleden dat ik mijn eerste schrijfsel hier online plaatste! Ik vind het echt bizar hoe snel de tijd gaat, hoe de dagen voorbij vliegen. Ik ben net terug van een heerlijke week Italië en ook die ging weer veel te snel voorbij! Daar over later meer ; ) Vandaag dus 2 jaar online met ZoSammieEnzo!

Uiteraard is dat reden voor een feestje dus later deze week kunnen jullie nog een give-away verwachten. Voor nu wil ik jullie bedanken voor het lezen van mijn stukjes, voor de leuke reacties die jullie achter laten, zonder jullie zou het een stuk minder leuk zijn! Dus bedankt! : D Het is tof om te zien dat mijn blog nog steeds groeit, dat er via verschillende kanalen volgers bij komen en dat er leuke feedback binnen komt.

Bloggen is een hobby waar ik nog steeds dagelijks mee bezig ben en waar ik ook nog steeds heel veel plezier aan beleef. Ik heb inmiddels 560 berichten gepubliceerd en 11026 reacties ontvangen en ik heb leuke samenwerkingen mogen doen. Iets wat ik van te voren nooit verwacht had, toen ik jaren geleden blogde was er helemaal geen sprake van samenwerkingen etc.

Ik kruip nog steeds met een goed gevoel achter het toetsenbord en vind het heerlijk om jullie reacties te lezen. Deze kunnen mij geregeld een grote glimlach bezorgen. Ik lees met plezier de verhalen van andere bloggers al stond dat tijdens mijn vakantie even op een laag pitje. Je moet tenslotte ook blijven genieten van het offline leven : ) Nu gaat het normale leven echt weer beginnen en ik heb alweer genoeg inspiratie voor nieuwe artikelen. ZoSammieEnzo word dus vervolgd ; )

27 reacties op “ZoSammieEnzo 2 jaar online!”

  1. Gefeliciteerd met je jubileum! Volgens mij volg ik je al vrij snel vanaf het begin en nog steeds lees ik met heel veel plezier over je avonturen! Leuk dat jullie weer naar Italië zijn geweest!

  2. Van harte, Sam!
    Ik reageer niet altijd, maar ik lees vrijwel alles. Volgens mij bijna vanaf het begin.
    Jouw humor, je eerlijkheid… Je bent naar mijn idee lekker jezelf online.
    Op naar de 3 jaar!
    We zijn dus trouwens bijna tegelijk begonnen met bloggen!

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top