ZoSammieEnzo een half jaar oud..

Vandaag is het alweer een half jaar geleden dat ik begon op ZoSammieEnzo! Alweer 6 maanden geleden dat ik weer begon met bloggen! Wel eerst nog op een gratis versie van wordpress (betalen deed ik pas na 4 maanden) Mijn eerste post op deze blog was een mini voorstel artikel en de tweede was een klaag post over mede weg gebruikers : ) De tijd vliegt! Al klaag ik nog steeds regelmatig over (irritante, vervelende) mede weggebruikers.. Maar ik doe dat tegenwoordig tegen mezelf in de auto.. vloekend… Want mennnnnn wat een hoop debielen zitten er op de weg zeg!

Maar ik dwaal af… Ik ben er al 6 maanden ; ) En een aantal van jullie lezen al heel lang bij me mee, andere komen pas net mee lezen en weer andere zijn weer vertrokken maar… Ik wil jullie bedanken voor het mee lezen, voor het reageren, voor het contact want dat is toch wat deze hobby zo leuk maakt : ) Dat zijn jullie! Dus…. HELE GROTE DANKJEWEL! ; )

25 gedachten over “ZoSammieEnzo een half jaar oud..”

 1. Dikke dank voor jou ook!! Ik lees (volgens mij) vanaf het begin mee en altijd met plezier!! Ik hoop dat je het heeeeel lang gaat volhouden!! xx

 2. Ik volg je nog niet zo heel erg lang maar ik vind je blog altijd erg leuk om te lezen! Gefeliciteerd met je 6 maanden blogverjaardag. πŸ˜€

 3. Wow, een half jaar? Ik dacht dat je blog al veel langer bestond, maar dat ik hem pas later had ontdekt. Ik hoop dat je er nog heel lang mee door gaat, want je stukjes zijn erg leuk om te lezen!

 4. Jij hebt dus ergens ook al eerder een blog voor deze gehad begrijp ik nu, net als ik en bent gestopt en weer begonnen. Jaaaaaaaaaa dan tellen de maanden weer even πŸ˜‰ Ik ben blij dat ik je gevonden heb via via πŸ˜‰

  Je brengt elke keer weer een glimlach op mijn gezicht tijdens het lezen van jouw blog. Gefeliciteerd!

 5. Gefeliciteerd Sammie!! Ik vind je authenticiteit (schrijf je dat zo) zooo leuk en dat je lekker stoer en eerlijk bent. Kom ook heel graag ‘bezoekjes’ brengen. Keep on going!x

 6. Ik vind nog steeds dat je leuk blogt! Hoewel ik niet altijd tijd heb om te reageren, lees ik je berichten wel altijd πŸ™‚

 7. Nog maar een half jaar? Ik heb het idee dat ik ongeveer tegelijk met jou ben begonnen…. Niet dus. Hoe dan ook, gefeliciteerd!!!! Je blog is een welkome afwisseling tussen de andere blogjes en dat is niet lullig bedoeld ten opzichte van de rest, maar wel een veer in jouw derriΓ¨re. πŸ˜€

 8. wauw dat gaat snel een half jaar!!! πŸ˜€ Gefeliciteerd!! En je blog is echt super leuk om te lezen !!! πŸ˜€
  Haha er zijn zeker debielen op de weg… πŸ˜› ik irriteer me dood aan ze…

 9. tis graag gedaan, Sammie!
  Proficiat trouwens met je blogvermaanddag… πŸ˜‰
  Net als jij erger ik me zo vaak aan die debielen op de weg.

 10. Ik dacht dat je al veel langer een blog had haha! Ook omdat je zo lekker soepel en leuk schrijft! Maar van harte gefeliciteerd dus en ik hoop je nog lang te mogen volgen: vind jou persoonlijkheid echt tof! X

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven