Zusss webshop

Zusss kussen, de Zusss webshop is een snoepjeswinkel.

Voor mijn verjaardag had een ik cadeaubon gekregen van Zusss. Het heeft even geduurd voordat ik had besloten waar ik deze aan wilde uitgeven. De Zusss webshop is een snoepjeswinkel en kiezen was lastig! Uiteindelijk heb ik een keuze kunnen maken en hebben we nu een Zusss kussen op de bank. Ik bestelde ook nog iets waar ik zelf het meeste aan heb ; )

Zusss.

Zusss is een lifestyle- en fashionmerk dat ongeveer 10 jaar geleden is opgericht door de zussen Femke van der Hoef en Sietske van Hartingsveldt. Het merk is inmiddels in Nederland bekend en op veel plaatsen te koop. Op de website staat: Zusss is basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs. Ik wil daar nog mooi en zacht aan toevoegen. Zusss is inderdaad stoer en basic, maar het heeft ook iets zachts door de materialen en het gebrek aan onnodige opsmuk. Een fijn merk wat vooral natuurlijke kleuren gebruikt en daardoor altijd goed te combineren is. De webshop is duidelijk en overzichtelijk en dat is iets waar ik altijd blij van wordt. Ook de verzending is lekker snel! Ik deed een bestelling op zaterdag en op dinsdag had ik mijn gave pakket in huis!

kussen Zusss

Zusss kussen

Zusss kussen en tas.

Hier in huis is een liefde voor groen. Daar bedoel ik niet alleen de planten mee. Tommy zijn favoriete kleur is groen en ik vind vooral de donkere kleur groen gaaf. Die stoere grijs groene kleur groen is de kleur groen die je bij Zusss kunt vinden. Ik was dus ook gelijk verliefd op dit stoer geweven Zusss kussen. De rest van mijn cadeaubon gaf ik uit aan iets waar ik vooral iets aan heb. Een Zusss tasje. Dat ik er het meeste aan heb spreekt natuurlijk voor zich. Tommy zal de tas niet dragen, maar hij zal het vast ook prettig vinden als we op een feestje zijn en hij zijn autosleutel kwijt kan ; ) Ik was nog op zoek naar een basic kleiner tasje en deze ronde bruine Zusss tas is precies groot genoeg.

bestelling

Zusss bestelling

Mijn bestelling kwam binnen in een leuke grote papieren zak met een welbekende Zusss tekst op de voorkant. Niet alleen zat mijn bestelling er in, maar ook een reep Zusss chocolade en een persoonlijk kaartje. Bij Zusss is er aandacht besteed aan de bestelling, dat vind ik leuk! Het Zusss kussen zit heerlijk en staat super op onze bank. Ik ben verliefd op de kleur groen. Het tasje is zoals ik al gezien had op de webshop helaas van nep leder, maar niet minder leuk. Het formaatje is ideaal en de rits doet het goed. De chocolade heb ik nog even bewaard : ) Ik ben helemaal blij met mijn Zusss bestelling en ook Tommy vind het Zusss kussen stoer.

Op naar de volgende bestelling ; ) 

7 gedachten over “Zusss kussen, de Zusss webshop is een snoepjeswinkel.”

 1. Het merk heb ik leren kennen bij de winkel Loods5. Straks eens even op de webshop kijken, maar in die winkel was ik ook al meteen fan van het merk. Ik kocht toentertijd een tas (shopper) waar ik nog steeds vaak een compliment over krijg.

  Liefs,
  Marloes

 2. Nog nooit van gehoord, en misschien ligt het aan mijn ogen, maar dat kussen, ik zie er nul groen in, hier oogt het grijs…

  Wel erg leuk allemaal, past bij jullie!

  X

 3. Ik vind Zusss een super merk. Ik heb een mooie portemonnee van ze. Juist omdat ik niet van opsmuk houd en dingen graag sober, stoer en enigszins robuust heb.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven