zwarte muur

Zwarte muur, slaapkamer make-over.

In januari vertelde ik dat we de groene muur op de slaapkamer helemaal zat waren. We waren nog op zoek naar inspiratie en wisten nog niet zeker wat we wilden. Dat het groen weg moest was duidelijk. We hebben eerst gekeken naar een andere kleur muurverf, maar zijn uiteindelijk voor behang gegaan. De make-over van de slaapkamer is wat ons betreft gelukt met een zwarte muur.

Slaapkamer make-over.

Ik hoef niet weer te vertellen hoe zat we de kleur groen waren op de slaapkamer. Daar heb ik al een blog over geschreven ; ) We waren het er over eens dat het een donkere muur moest worden. Het duurde alleen even voor we er uit waren wat de kleur moest worden. Na wat inspiratie op doen op Pinterest kwam ik er al snel achter dat ik viel voor zwarte muren. Niet lang daarna kwam ik dit patroonbehang tegen bij Karwei en ik liet het snel aan Tommy zien. Hij was net zo enthousiast als ik. Het is een patroon, maar niet te druk aanwezig. Ideaal voor de slaapkamer vonden wij.

zwart behang

zwarte slaapkamer

black wall

Zwarte muur op de slaapkamer.

We hebben het behang vrij snel daarna gekocht toen Karwei het in de aanbieding had. Het is vliesbehang van Graham & Brown en heeft een blokken patroon wat lijkt op leer. Ik geloof dat we het in een lange avond op de muur hadden zitten. Nadat we 3 banen op de muur hadden geplakt was het al zo’n enorm verschil! Ik was bijzonder blij om het groen te zien verdwijnen. De slaapkamer heeft door vrij weinig werk een totaal andere look gekregen. Het patroon zie je met fatsoenlijk daglicht en in de avond lijkt het een egaal zwarte muur. De zwarte muur op de slaapkamer laat de meubels en planten voor mijn gevoel meer naar voren springen.

Wij zijn zeer tevreden met het resultaat van deze mini make-over : ) 

6 gedachten over “Zwarte muur, slaapkamer make-over.”

  1. Het is inderdaad ineens een totaal ander zicht en eigenlijk zonder dat je er mega veel moeite in moet steken of je hele interieur moet aanpassen. Leuk ook met het groen van de planten er bij!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven