Groove vaas

Zwarte vaas en de POLSPOTTEN vaas.

Kan je genoeg vazen hebben? Ik denk het niet. Ik was al maanden verliefd op de zwarte vaas van House Doctor, maar ook de vaas van Pols Potten riep mijn naam. Die eerste was steeds overal uitverkocht, maar uiteindelijk heb ik hem toch gevonden en gelijk besteld bij Wants & Needs. Ik had een goed excuus namelijk, Tommy had een vaas van me omgegooid en die brak in meerdere stukken.

bloemen vaas groen

Uiteraard deed hij dat niet expres, maar een goed excuus om een nieuwe te kopen had ik wel gelijk : ) Ik heb 1 zwarte vaas die ik nog steeds mooi vind, maar daar staat al een hele tijd een plant in op water. Deze moet ik dit voorjaar eens in de aarde zetten. Ik had nog een lange hoge planten pot die ik soms als vaas gebruikte, maar die tikte Tommy per ongeluk om en dat overleefde de pot niet. De Groove vaas van House Doctor stond al een hele tijd op mijn verlanglijstje en deze bestelde ik gelijk als vervanger afgelopen oktober. Er stond op de website van Wants&Needs op dat moment al dat de vaas niet op voorraad was en dat dit waarschijnlijk feb/maart zou worden, maar dat vond ik niet erg. Ik was al lang blij op dat moment dat ik hem kon bestellen, was al een beetje bang dat hij helemaal niet meer verkrijgbaar zou zijn.

Pols Potten steps vaas
POLSPOTTEN vaas

Pols Potten vaas.

Inmiddels had ik mijn oog ook laten vallen op de groene Pols Potten vaas. Ik had de zwarte vaas al besteld en vond de Pols Potten vaas bij FonQ, maar vond hem een tikje prijzig. Die ging op mijn verlanglijstje. Tommy las dit op mijn blog en met mijn verjaardag kreeg ik een prachtig ingepakte doos. We zaten op 30 januari met de buren te borrelen en toen het middernacht was en ik echt jarig was, kreeg ik de doos toegeschoven. Ik hoopte stiekem wel op de vaas natuurlijk. Nadat ik het cadeau papier open had gescheurd herkende ik al de merknaam op de doos. Ik haalde deze prachtige groene vaas er uit. Super blij mee! Echt een top cadeautje! Moest er alleen nog even zelf bloemen voor kopen, maar zelfs zonder bloemen is de vaas al fotogeniek! Ben er helemaal gelukkig mee.

zwarte vaas
House Doctor vaas

Zwarte vaas.

Een week later kwam de bestelling van Wants&Needs binnen. Zo had ik ineens 2 nieuwe vazen in 1 week tijd! Kom maar door met die bossen bloemen ; ) De zwarte Groove vaas van House Doctor is prachtig! Het voelt ook als kwaliteit, de vaas is echt zwaar! Hij is gemaakt van klei en is 35 cm hoog. Nu kan ik natuurlijk regelmatig verse bloemen gaan halen of weer eens mijn Bloomon abonnement aanzetten. Ga ik ook zeker doen, maar ondertussen ga ik ook sparen voor een boeket van de Meestervervalsers. Ik vind de boeketten die zij hebben prachtig en die bloemen zijn gewoon niet te onderscheiden van echte bloemen. Hoe gaaf zouden die staan in deze vazen? Voordeel is dan ook weer dat ze nooit verleppen : ) Echte bloemen zijn prachtig natuurlijk, het is alleen altijd zo jammer dat ze met een week of 2 alweer rijp zijn voor de prullenbak. Ik kan met de vazen in ieder geval weer even vooruit! Zo blij met deze 2 prachtige vazen!!

Hoeveel vazen heb jij in huis?

Scroll naar boven