11 In Interieur inspiratie

Zwarte woonaccessoires, let’s go black!

Zwarte woonaccessoires

Nu de zomer voorbij en de herfst toch echt zijn intrede aan het doen is (inclusief herfst storm en wind) ben ik meer in huis. Ik kijk ook meer naar woonaccessoires, gewoon omdat ik dat leuk vind. Het weer heeft wel gelijk al invloed op wat tegenkom, maar ook op wat ik leuk en mooi vind. Vandaar veel zwarte woonaccessoires vandaag!

Zwart blijft mooi, de kleur is makkelijk te combineren en zwart kent geen tijd. Nu is zwart in ons huis toch wel aanwezig, we hebben een zwarte bank en onze eetkamer stoelen zijn ook zwart. Het onderstel van onze eettafel is zwart en die van onze salontafels zijn ook zwart. De koelkast is zelfs zwart! Aan zwart geen gebrek hier in huis en toch kijk ik ook graag naar zwarte woonaccessoires. Ik vind ze op een andere manier warmte geven aan huis en het verveelt nooit.

Zwarte woonaccessoires.

Zwarte woonaccessoires

Het eerste wat ik wil delen is deze zwarte aardewerken vaas van de H&M. Ik ben er een beetje verliefd op. Een ander item waar ik een beetje verliefd op ben is de Seletti Monkey lamp, het is een lamp voor buiten maar ik zou hem gewoon binnen hangen. Hij is zo gaaf! Het zwarte potje met een eikenblad als deksel vind ik ook erg leuk. Zie ik wel al staan in de keuken : ) De grote metalen pot heb ik gezien bij de Kwantum en ik heb nu nog spijt dat ik ‘m niet meegenomen heb. Het dienblad zag ik bij de Bijenkorf en ook het letterbord spotte ik daar. De andersoortige vorm vaas, zo benoemd op de website, is van Ikea. Ik vind ‘m leuk! De hexagon schaal van Zuiver vind ik erg mooi, lijkt me leuk om deze op tafel te zetten. De zwarte kandelaar is van de Hema, ik heb ze al voor stompkaarsen, maar deze vind ik ook erg leuk. Ik kwam ook nog dit terrarium tegen voor plantjes, en ik vind de vorm geweldig.

Zwarte woonaccessoires, let's go black!

Zwart, zo’n donkere kleur maar toch stijlvol. Zo ook deze balans vaas, ik vind het een mooi apart ding. De wandklok zag ik ook bij de Beijenkorf en ik vind hem nog steeds stoer. De opbergbak is van vilt en zal vast leuk staan in een kast. Het rek vind ik leuk omdat het industrieel is, helemaal mijn stijl. Hij is van het merk House Doctor. Bij toffe webshop Stoermetaal kwam ik deze leuke waxinelichthouder met een kettinkje voor aan de muur tegen. Ja, daar is ie weer, de bloemenvaas van Zuiver. Ik blijf ‘m gewoon tof vinden en hij past helemaal in deze blogpost net als de ananas pot. De zwarte mand vind ik mooi omdat hij dubbel lijkt en je er door heen kan kijken. Het tekstbord is gewoon op mijn lijf geschreven ; ) De glazen kubus zie ik al helemaal voor met een cactus erin : ) De bloempot is van Serax en vind ik erg stoer.

Een aantal links in dit bericht bevatten affiliate links. Mocht je iets bestellen via bovenstaande links verdien ik een centje bij. Het kost jou helemaal niets. Check mijn disclaimer voor meer info.

 • Marije
  september 15, 2017 at 7:14 am

  Ooooh die apenlamp. Ik blijf er verliefd op!

 • Kool Family
  september 15, 2017 at 11:54 am

  Ik zou uit mezelf niet snel voor zwarte stukken kiezen voor in mijn interieur, maar er zitten mooie items tussen.

 • Josine
  september 15, 2017 at 12:31 pm

  Dat zwarte rek is echt zo gaaf! Helaas echt geen plek meer voor hier 🙂 Wat een leuke items, ik hou wel van zwart!!

 • Inge | Monsieur Mango
  september 15, 2017 at 7:25 pm

  Oehh ik ben gek op zwart, dus ik vind het moeilijk kiezen! De kandelaar van de HEMA vind ik nog steeds heel tof. De aardewerken vaas vind ik ook wel heel stoer moet ik zeggen! 😀

 • Trees
  september 15, 2017 at 10:27 pm

  Heb ook vaak zwart gehad in huis als accentkleur. Ook serviesgoed etc.
  Tegenwoordig is het me te somber, hoewel ik wel zwart in mijn interieur heb..

 • Irene
  september 16, 2017 at 9:42 am

  Ik had het niet gedacht, maar ik vind het eigenlijk echt tof! Vooral op onze slaapkamer zouden zwarte accessoires mooi staan denk ik! Ik vind die apenlamp geweldig en al die vaasjes en potjes ook!

 • laura louise
  september 16, 2017 at 12:29 pm

  Wauw die apen lamp is echt GEWELDIG love it! Ik heb eigenlijk alleen maar lichte tinten in huis staan waardoor het denk ik niet matcht maar die APEN LAMP, WAUW!

 • Els
  september 16, 2017 at 7:06 pm

  Mmmm… alleen zwart is niks voor mij. Ik hou van zwart in combinatie met koper :-).

 • Nesrin
  september 16, 2017 at 10:32 pm

  Dat aapje!! Dat aapje is zo leuk! Ik houd van zwarte kleding en schoenen maar zal niet snel zwarte woonaccessoires in huis halen maar dat aapje dan weer wel.

 • Marsha
  september 19, 2017 at 6:20 pm

  Zitten hele gave dingen tussen! Ik zou niet snel zwarte items kopen maar sommige zijn wel gaaf!

 • Ester
  september 20, 2017 at 11:00 pm

  Volgens mij heb ik zelf geen zwarte woon-accessoires, maar ik vind het wel mooi! Zou ook zeker wel bij mijn interieur passen.